Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:06 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat Isis - Donator de sange. Donator de Zambete

ro

13 Jun, 2011 16:37 2173 Marime text

14 iunie 2011

Isis Medical Center si Centrul Regional de Transfuzii Constanta organizeaza, de Ziua Mondiala a Donatorului de Sange, campania „Donator de sange - Donator de zambete". Astfel, marti 14 iunie 2011, incepand cu ora 08:30, la sediul spitalului Isis, situat pe strada Mircea cel Batran nr. 102, sunt asteptati toti constantenii care vor sa salveze vieti. Invitatia apartine managerului general Isis, dr. Mohamed Zaher, care isi propune astfel sa contribuie la cresterea numarului de donatori, in special in randul tinerilor. Echipa Isis isi doreste sa fie un model de urmat; cadrele medicale si intreg personalul spitalului se vor inscrie pe lista donatorilor.

Actiunea de coleta mobila, realizata in parteneriat cu Centrul Regional de Transfuzii Constanta, se va desfasura in incinta spitalului privat pana la ora 14.30, Isis devenind astfel singura unitate medicala privata din Dobrogea care gazduieste un punct de recoltare de sange.

Potrivit medicului coordonator al Centrului Regional de Transfuzii Constanta, dr. Alina Dobrota, „Isis este una din putinele unitati medicale private care sustine Centrul de Transfuzii in activitatea de promovare a donarii voluntare de sange".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii