Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:14 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Wilmark si Leonard Doroftei, alaturi de candidatul independent la Primaria Mangaliei, Teodor Munteanu

ro

08 Jun, 2012 23:31 1558 Marime text

Teodor Munteanu, candidatul independent la functia de primar si consilier local al Municipiului Mangalia, a oferit locuitorilor urbei un spectacol de zile mari, avandu-i ca invitati de seama pe cunoscutul Wilmark si inegalabilul pugilist Leonard Doroftei.

Evenimentul a avut loc, joi, 7iunie, la Gradina de Vara "Farul", din localitate. Peste o mie de persoane au fost prezente la manifestatie, dornice de o "confruntare "directa cu marele campion.

De departe, cei mai entuziasti au fost tinerii care au vrut sa "se bata"cu Doroftei , macar in joaca, pe ringul amenajat pe scena Gradinii de Vara. Marele nostrum campion de box a dat curs invitatiei amatorilor de senzatii tari, iar din fericire nimeni nu a patit nimic. Atmosfera a fost intretinuta de Gabi Jugaru, care le-a dat mangaliotilor curajul de a-l face " K.O. " pe Doroftei.

Dupa asa un spectacol, reprezentatia fetelor de la Academia de Dans a lui Wilmark a adus un plus de adrenalina. Baietii de la Romania au ridicat de pe scaune si pe cei mai cuminti spectatori, adevarate hore incingandu-se pe scena. In cadrul evenimentului a mai sustinut un recital la acordeon Vali Craciunescu.

Cetatenii au avut ocazia, in cadrul dezbaterilor care au urmat, sa isi spuna pasurile si sa afle solutiile pe care candidatul independent Teodor Munteanu le are in vedere pentru rezolvarea acestor probleme.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii