Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:22 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Valentina Pelinel a incendiat Carrefour Baneasa!

ro

26 Nov, 2010 00:16 1705 Marime text

Mult asteptatul DVD de aerobic realizat de Valentina Pelinel si Luminita Nicolescu a fost lansat astazi in Carrefour Baneasa.
Evenimentul a incendiat intreaga atmosfera. Cumparatorii prezenti in magazin au intalnit foarte multe vedete de calitate la un loc: Monica Tatoiu, Andreea Raicu, Maria Marinescu (cu doar 3 saptamani inainte de nastere), Cristina Rus, Dana Savuica, Dana Sota, Simona Patruleasa, Roxana Iliescu, Ileana Badiu, Mihaela Borcea, Marcel Pavel au fost doar cativa dintre cei care au tinut neraparat sa le fie alaturi Valentinei si Luminitei, declarandu-si astfel public admiratia fata de stilul lor sanatos de viata.

» "Esti asa cum vrei sa fii!" - acesta este motto ul care m-a ajutat intotdeauna sa ma autodepasesc. Chiar atunci cand, ca orice om, credeam ca nu pot face fata ispitei, aceste cuvinte mi-au dat curajul sa rezist si sa inteleg ca viata e frumoasa cand o controlezi tu pe ea, nu ea pe tine. « - a declarat Valentina Pelinel.

"Chiar daca toate elevele mele ma admira pentru felul in care arata corpul meu, conformatia si metabolismul primit de la natura m-au ajutat, dar a contat efortul si ambitia mea de a trai tot timpul in perfecta armonie cu corpul meu. Miscarea m-a tinut mereu departe de boli si de tentatiile alimentare. Sunt foarte mandra de Valentina si in general de toate elevele mele care o data ce au prins microbul miscarii, au reusit sa isi mentina mereu o forma fizica perfecta" - a declarat Luminita Nicolescu.

De astazi, 25 noiembrie, DVD-ul ce contine 68 de minute pline de exercitii pe care fiecare dintre voi le puteti face acasa se gaseste in toate magazinele: Carrefour, Cora, Altex, Media Galaxy, Carturesti, Auchan, Diverta, Domo si alte magazine specializate.

Pentru filme, fotografii si alte detalii despre DVD sau de la lansare, accesati linkul www.adhoc.rodownload
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii