Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:14 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tudor Gheorghe vesteste "Al 5-lea anotimp - Femeia" la Constanta

ro

03 Feb, 2011 17:48 1968 Marime text

afis_al-5-lea_anotimp_femeia_fara_data_resize.jpgPe 18 februarie, ora 19.00 - Casa de Cultura a Sindicatelor - Constanta

Maestrul Tudor Gheorghe daruieste un martisor muzical unic:

"Al cincilea anotimp - FEMEIA"

"Femeia este al cincilea anotimp in care natura se odihneste, amintindu-si toate florile primaverii, toate privighetorile verii, toti strugurii toamnei si toate ninsorile iernii" (Grigore Vieru).


Preambulul spectacolului "Al cincilea anotimp - Femeia", ce se va desfasura pe data de 18 februarie la Casa de Cultura a Sindicatelor din Constanta ii introduce pe iubitorii muzicii de calitate intr-o atmosfera unica, stralucitoare, ce vesteste primele raze ale primaverii.

In organizarea Agentiei Vreau Bilet si a Asociatiei Culturale Maria Domina, Tudor Gheorghe, acompaniat de orchestra si corul teatrului muzical Nae Leonard din Galati, va pune in scena un eveniment de sarbatoare ce va elogia intr-o unica maniera sexul frumos.

Evenimentul este adresat cu precadere publicului feminin, dar si celui masculin, deoarece versurile atent selectionate din cultura poetica autohtona vor aduce o oda inestimabila doamnelor, insa vor constitui si un instrument moralizator pentru barbati (pe tonul ferm, dar amical caracteristic maestrului), ce vor descoperi secretul iubirii femeii.

Fie ca in melodiile sale va canta despre cozile "Ludmilei" sau va aminti de "Dona Clara" - cea tare de urechi, este evident ca maestrul va capta publicul cu armonioasa conexiune pe care o face intre femeia - eterna poveste si primavara - anotimpul iubirii.

Mai multe detalii puteti gasi pe www.vreaubilet.ro. Biletele pot fi achizitionate de la casa de bilete a locatiei spectacolului.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii