Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:23 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trofeele „Zece pentru Romania” isi asteapta castigatorii

ro

15 Dec, 2009 15:59 738 Marime text

Trofeele „Zece pentru România” îşi aşteaptă câştigătorii

- Gala „Zece pentru România” se va desfăşura pe 21 decembrie la Ateneul Român -
 
 Proiectul „Zece pentru România” a intrat pe ultima sută de metri, odată cu anunţarea nominalizărilor pentru categoriile care vor fi premiate. Laureaţii vor primi trofeele „Zece pentru România” în cadrul Galei care se va desfăşura luni, 21 decembrie, la Ateneul Român, începând cu ora 18:30. Invitatul special al ediţiei din acest an este Mihail Gorbaciov, iar gazdele evenimentului sunt Melania Medeleanu şi Mihai Tatulici.

 „Zece pentru România” este cel mai amplu proiect de identificare şi de recunoaştere publică a adevăratei elite autohtone, fiind în al cincilea an de existenţă. Proiectul iniţiat de Realitatea TV îşi propune să delimiteze valoarea de notorietate în acele domenii care pot accelera evoluţia spre o Românie modernă. În fiecare an au fost premiaţi cei mai buni sportivi, artişti, oameni de afaceri sau politicieni, proiectul urmând să continue încă cinci ani.

 „Zece pentru România” aduce trei categorii noi în acest an, în concordanţă cu priorităţile actuale şi cu evoluţia societăţii româneşti: Oraşe, Licee şi Brand-uri româneşti. Pe lângă acestea, există în continuare nominalizaţi din rândul jurnaliştilor, oamenilor de afaceri, interpreţilor vocali, sportivilor, actorilor şi politicienilor. Cea de-a zecea clasă de premii o reprezintă Trofeele de excelenţă „Zece pentru România”, care se vor acorda, ca şi în ultimii ani, unor personalităţi marcante din afara categoriilor distincte, pe baza consultării elitelor (Academia Română, Comitetul român UNESCO, organizaţiile profesionale).

 Nominalizarea personalităţilor care au contribuit decisiv la modernizarea României şi a valorilor adevărate ale poporului român s-a făcut în urma unei ample cercetări sociologice. Garanţia acestui proces de selecţie o reprezintă participarea a patru mari institute de cercetare autohtone: CURS, CSOP, IMAS şi INSOMAR.

Realitatea TV este prima staţie TV de ştiri creată în România, ocupând în acest moment poziţia de lider în acoperirea celor mai importante evenimente naţionale. Realitatea TV reprezintă canalul TV care oferă informaţiile din ţară şi din lume care contează cu adevărat, precum şi analize cuprinzătoare, realizate într-o manieră obiectivă şi profesionistă. Realitatea TV difuzează zilnic, în medie, 35 de transmisiuni în direct şi invită, în fiecare zi, peste 15 analişti, jurnalişti şi specialişti care explică telespectatorilor evenimentele zilei. Realitatea TV face parte din trustul de presă Realitatea–Caţavencu, iar acesta mai deţine, printre altele, prima televiziune de business din România - The Money Channel, reţelele Radio Guerrilla, Gold FM şi Realitatea FM, cel mai influent săptămânal românesc de satiră politică - "Academia Caţavencu", precum şi portalurile REALITATEA.NET şi MONEY.RO.

Persoană de contact:
Lucian Florea – PR Manager Realitatea TV, lucian.florea@realitatea.net

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii