Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:11 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei ore magice cu Guns N' Roses la Tuborg GreenFest powered by Rock The City

ro

02 Jul, 2012 20:35 973 Marime text

Cel mai tare festival rock al anului în România - Tuborg GreenFest powered by Rock The City, s-a încheiat aseară cu recitalul extraordinar al trupei Guns N' Roses. Cu un show a cărui durată a depășit trei ore, formația lui Axl Rose și-a confirmat statutul de cap de afiș al festivalului.

Celebrul rocker nu a întârziat la întâlnirea cu fanii săi din România și le-a oferit un spectacol de zile mari, din care nu au lipsit melodii precum "Sweet Child O' Mine", "Civil War", "November Rain", "Don't Cry" și alte piese care au făcut din Guns N' Roses o legendă a muzicii rock.

În plus, după cum au promis în interviurile acordate înainte de sosirea la București, cei de la Guns N' Roses au interpretat și câteva piese noi, despre care se știe doar că vor figura pe un viitor album al trupei, actualmente aflat în lucru. Recitalul extraordinar al formației s-a încheiat cu melodiile "Patience" și "Paradise City".

Alături de Guns N' Roses, cea de-a treia zi a Tuborg GreenFest powered by Rock The City a adus în fața publicului formații ca Ugly Kid Joe, Within Temptation, The Cult sau Evanescence. Recitalurile extraordinare au atras în ultima zi a festivalului un număr de peste 15.000 de spectatori.

Cel mai mare festival al verii, Tuborg GreenFest powered by Rock The City, a adus la București trupe de referință ale rock-ului mondial. După ce a făcut înconjurul Europei alături de artişti şi trupe de renume mondial, Tuborg GreenFest a adus și în România o atmosferă incendiară garantată de trupe de calibru, experienţa unică şi Tuborg, berea cea mai implicată în muzică.

Pentru informații suplimentare legate de festival va invităm să vizitați pagina de Faceboook a festivalului, http://www.facebook.com/TuborgGreenfest2012.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii