Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:01 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spectacolul de deschidere a finalei Europa League de la Bucureşti Cea mai mare asigurare încheiată în România pentru un eveniment

ro

10 May, 2012 00:00 1104 Marime text

Bucureşti, 9 mai 2012- Spectacolul de deschidere a finalei Europa League, care are loc miercuri, 9 mai, pe stadionul National Arena din Bucureşti, a fost asigurat printr-o poliţă în valoare de 6,2 milioane Euro. Asigurarea a fost realizată prin Leader Team broker de asigurare la compania Certasig Asigurare și Reasigurare şi, la fel ca şi evenimentul în sine, reprezintă o premieră pentru România, fiind cea mai scumpă asigurare încheiată de către societăţile de asigurare din România pentru un eveniment local. Poliţa include, printre altele, daunele către terţi, accidente şi daune materiale.

Ceremonia şi spectacolul de deschidere implică o coregrafie impresionantă, la care vor participa 450 de studenţi sub coordonarea producătorului Robert Alge şi a coregrafei britanice Wanda Rokicki, alături de şase coregrafi români şi opt gimnaste. „Desfăşurarea de forţe" este impresionantă, iar riscurile de accidente şi daune materiale sunt pe măsură, la un spectacol de o asemenea amploare.

Spectacolul, organizarea sa, complexitatea dată de numărul impresionant de persoane implicate şi riscurile la care aceştia sunt expuşi au fost atent analizate de către noi împreună cu partenerii noştri, Certasig. Astfel am putut oferi o poliţă adaptată acestui spectacol şi care a fost acceptată de către organizatori. Este încă o dovadă că prin pachetul de produse special create pentru această industrie şi experienţa noastră putem oferi unele dintre cele mai complexe poliţe pentru cele mai mari evenimente din România", a declarat Răzvan Rusu, Managing Director Leader Team broker de asigurare.

"Poliţele de asigurare croite special pentru evenimentele de o asemenea anvergură implică, desigur, un grad mare de complexitate; suntem mândri că putem, alături de partenerul nostru strategic pentru acest segment de business, Leader Team Broker, să oferim din nou o poliţă de asigurare CERTASIG special concepută încât să ofere protecția necesară unui spectacol de o asemenea anvergură", a menționat James Grindley, Director General și Președinte al Consiliului de Administrație.

Anterior, cea mai scumpă poliţă încheiată în ţară, pentru un eveniment desfăşurat în România, a fost cea aferentă spectacolului Cirque du Soleil, în valoare de 5 milioane de euro şi a fost realizată de aceeaşi parteneri- Leader Team Broker de Asigurare prin Certasig Asigurare şi Reasigurare.

*****

Despre Leader Team Broker de Asigurare

Leader Team broker de asigurare este o companie înfiinţată în anul 2006, cu peste 3500 de clienţi activi, o cifră de afaceri de peste 1,6 milioane de euro şi sucursale în mai multe oraşe din ţară.

www.leaderteam.ro

Despre Certasig Asigurare și Reasigurare

Înființată în anul 2003, compania CertAsig a parcurs diferite stadii și formule în cautarea celei mai echilibrate structuri pentru a deveni o companie performantă, solidă și de încredere.Din decembrie 2007, compania CertAsig este deținută majoritar de Royalton Capital Investors II, un fond european de investiții, având ca parteneri Alpha Associates, Banca Europeană de Reconstrucție și Dezvoltare (EBRD), precum și Fondul European de Investiții (EIF).

www.certasig.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii