Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:47 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Solistul trupei Muse care vine vineri, 16 iulie la MTV Matt Bellamy se afla la un pas de casatorie

ro

15 Jul, 2010 06:12 1049 Marime text
muse_resize.jpgVineri, 16 iulie, MTV prezinta in premiera un concert exceptional Muse sustinut in Germania la festivalul Rock Am Ring! Matt Bellamy, solistul trupei Muse, se afla in atentia presei dupa ce a fost fotografiat alaturi de starleta Kate Hudson in timp ce se indreptau spre un restaurant si pareau foarte apropiati. Gurile rele spun ca Bellamy incerca sa ii intre in gratii actritei inca de anul trecut de cand acesta a aflat de despartirea lui Kate de jucatorul de baseball Alex Rodriguez. Zvonurile conform carora cei doi sunt deja impreuna au fost confirmate de solistul trupei Muse, dupa ce Kate a fost vazuta incurajandu-l pe Matt la Glastonbury.

Artistul are in plan ca in viitorul apropiat sa o cunoasca si pe mama actritei, Goldie Hawn. "Ma voi intalni cu ea in curand, motiv pentru care sunt foarte emotionant. Sper sa fie o intilnire cit se poate de ok, cu atit mai mult cu cit eu si Kate suntem foarte fericiti impreuna si ne place sa petrecem cit mai mult timp unul cu celalalt."

Totusi, zvonurile despre casatoria celor doi au fost stopate chiar de Matt care le-a declarat ziaristilor ca e inca prea devreme sa vorbeasca despre acest lucru. "Intrebati-ma din nou despre casatorie peste cateva luni", le-a sugerat insa artistul, lucru care nu poate insemna decit ca o posibila casatorie in viitor nu este tocmai exclusa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii