Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:38 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Selena Gomez de Romania, pasionata de politica externa

ro

08 Apr, 2012 22:38 1411 Marime text

Pe numele ei adevarat Francesca Lucarelli, Selena Gomez de Romania este pe cat de frumoasa, pe atat de inteligenta si receptiva la nou. Are 17 ani si invata la un liceu cu predare in limba engleza. Pe langa muzica, este atrasa mai nou de politica, ea numarandu-se printre participantii la BISMUN 2012 (Bucharest International Simulation of Model United Nations).

„Eu am participat ca si delegat din partea Germaniei in Parlamentul European. Particip la acest gen de concursuri de la 14 ani si am avut mereu o atractie spre politica. Aceste concursuri m-au ajutat sa inteleg si sa aprofundez cunostintele de politica internationala, precum si legislatia europeana sau problemele delicate tratate de UNICEF si UNESCO. BISMUN are loc o data pe an si aduna tineri din peste 30 de tari. Totul se intampla in prezenta diplomatilor si a ambasadorilor acreditati la Bucuresti", spune Francesca.

Tanara artista a atras atentia atat prin inteligenta ei, dar mai ales pentru frumusetea cu care a fost inzestrata, ea obtinand si titlul de "Cea mai sexy delegata". Si cum in politica, important este sa atragi atentia, iata ca un prim pas a fost facut. Francesca este pe drumul cel bun. Pana va ajunge insa sa aiba un cuvant de spus in politica, Francesca Lucarelli, alias Selena Gomez de Romania, se pregateste sa ia cu asalt topurile muzicale. Piesa ei de debut este aproape gata si suna neasteptat de bine. Detalii in curand!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii