Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:25 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se lanseaza in muzica! Selena Gomez de Romania, la concurenta cu originalul!

ro

23 May, 2012 21:49 975 Marime text

Francesca Lucarelli, asa zisa Selena Gomez de Romania, isi lanseaza primul single!

Dupa un inceput de an plin de examene, o excursie in Egipt, pentru a capata un bronz natural, si multe ore petrecute in studioul de inregistrari, Francesca Lucarelli, cunoscuta ca Selena Gomez de Romania se lanseaza in muzica. Primul ei single, "People Like Me", este o piesa in limba engleza cu care frumoasa tanara de 17 ani, spera sa ia cu asalt topurile muzicale. Canta bine, vorbeste engleza de mica, deoarece a invatat numai la scoli cu predare in limba engleza, si are un corp de invidiat. Multi spun ca este mai frumoasa decat...originalul, adica adevarata Selena Gomez a lui Justin Bieber! Ramane insa de vazut daca Francesca poate canta mai bine ca artista deja consacrata. "Am muncit mult la primul meu single, "People Like Me", pentru ca mi-am dorit sa am o piesa buna cu care mi-am propus sa ajung in topurile muzicale de specialitate. Sper ca piesa mea sa fie bine primita de public si s-o auziti curand in toate cluburile de la noi si nu numai, caci intentionez sa ma lansez si pe piata muzicala de afara!", spune Francesca, care are incredere in ea si in calitatile sale muzicale, caci isi doreste ca la un moment dat sa ajunga sa cante cu Rihanna, Bob Sinclair sau David Guetta.

Dar pana atunci insa, ce parere aveti de single-ul "People Like Me", cu care debuteaza in muzica Francesca Lucarelli, asemanata destul de des cu Selena Gomez? Va place?

Biografie:

Francesca Beatrice Lucarelli s-a nascut in Bucuresti, pe 03.03.1995, provine dintr-o familie in care mama este romanca si tatal este italian. Francesca a trait dintotdeauna in Romania, a studiat de la 6 ani canto si pian, fiind mereu pasionata de muzica. Iubeste foarte mult sportul si de mica s-a antrenat si a jucat tenis de camp, a participat la turnee nationale si internationale pana la nivelul ITF PRO. Francesca a urmat numai scoli cu predare in limba engleza, vorbeste foarte bine italiana, spaniola, bineinteles limba romana si , la nivel mediu, limba turca. Pasionata de muzica si teatru a urmat cursurile Cambridge de Drama in limba engleza si a jucat in piese precum "Antigona", de Sofocle, si "Livada cu visini", de Cehov, dar si alte piese de teatru modern. Francesca Lucarelli si-a propus sa aiba o cariera muzicala, iubeste stilul dance dar asculta si piese clasice din repertoriul international. Pe langa muzica, este atrasa mai nou de politica, ea numarandu-se printre participantii la BISMUN 2012 (Bucharest International Simulation of Model United Nations).Tanara artista a atras atentia atat prin inteligenta ei, dar mai ales pentru frumusetea cu care a fost inzestrata, ea obtinand si titlul de "Cea mai sexy delegata". Si cum in politica, important este sa atragi atentia, iata ca un prim pas a fost facut. Francesca este pe drumul cel bun.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii