Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:34 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Salonul Auto Maritimo, un spectacol!

ro

09 Aug, 2012 22:55 1177 Marime text

Un nou eveniment spectaculos marca Maritimo vine să completeze portofoliul deja impresionant al centrului comercial constănţean. „La sfârşitul acestei săptămâni, începând de joi, 9 august, şi până duminică, 12 august, în premieră, Maritimo Shopping Center organizează Salonul Auto Maritimo. Vă oferim, cu această ocazie, în exclusivitate, avanpremiera lansării noului Mercedes Clasa A, care va avea loc la standul Țiriac Auto. Tuturor constănţenilor şi turiştilor care vor vizita Salonul Auto Maritimo le promitem un spectacol excepţional, cu mii de cai putere şi vedete strălucitoare. Vă aşteptăm cu drag", a declarat directorul Maritimo Shopping Center, Marius Rădulescu.

Salonul Auto Maritimo îşi propune să devină o tradiţie şi reuşeşte, încă de la prima ediţie, să ofere miilor de pasionaţi, amatori şi cunoscători, care îi vor trece pragul, cele mai noi invenţii în materie şi cea mai completă gamă auto, fie că vorbim despre maşini de lux din clasa premium, maşini exclusiviste super sport, SUV-uri 4x4, maşini de familie, compacte şi chiar autoutilitare. Vor participa 11 dealeri auto locali cu peste 25 de mărci. Salonul Auto Maritimo beneficiază, pe lângă vedetele auto, şi de vedete în carne şi oase, care vor putea fi întâlnite la standul Exclusiv Auto şi în centrul comercial pe durata evenimentului. Este vorba despre Liviu Vârciu, Nicoleta Luciu, Iulia Vântur şi Roxana Ciuhulescu.

Joi începând cu ora 17:00 și vineri seara Iulia Vântur își va face apariția la Salonul Auto Maritimo pentru sesiuni de autografe și fotografii.

Vineri începând cu ora 17:00 Nicoleta Luciu și Liviu Vârciu vor încinge atmosfera cei doi așteptându-și fanii cu autografe și fotografii printate pe loc. În plus, Nicoleta Luciu va susține și un concert cu aceasta ocazie fiind însoțită de două dansatoare senzuale.

Sâmbătă începând cu ora 18:00 Roxana Ciuhulescu va susține o sesiune de fotografii, va acorda interviuri și va face test drive cu un fan norocos.

Evenimentul are loc în parcarea exterioară superioară a Centrului Comercial Maritimo, într-o zonă special amenajată, accesul cu maşinile personale ale vizitatorilor fiind permis în parcarea subterană. Intrarea este liberă pe parcursul celor patru zile ale Salonului Auto Maritimo.

Despre Maritimo

Maritimo Shopping Center este amplasat în Constanța pe bulevardul Aurel Vlaicu și este cel mai mare centru comercial din Dobrogea. Găzduiește peste 130 de chiriasi, o zonă de restaurant și cafenele, multiple facilităţi pentru petrecerea timpului liber, un cinematograf multiplex cu opt săli, un centru de fitness, squash şi billiard. O parcare generoasă cu peste 2.200 de locuri asigură accesul ușor și confortul vizitatorilor.

Despre IMMOFINANZ Group

IMMOFINANZ Group este una dintre cele mai importante companii de imobiliare listate din Europa și este inclusă în indicele ATX (Austrian Traded Index) al Bursei de Valori din Viena. De la înființarea sa, în 1990, IMMOFINANZ Group şi-a constituit un portofoliu de proprietăți de înaltă calitate. La ora actuală, acesta cuprinde peste 1.830 proprietăţi cu o valoare de piaţă de aproape 9,81 miliarde euro. Activitatea de bază a IMMOFINANZ Group constă în achiziția și managementul investițiilor în proprietăți, dezvoltarea de proiecte imobiliare și vânzarea acestora. IMMOFINANZ Group își concentrează activitatea pe segmentele de retail, birouri, logistică şi rezidenţial în opt pieţe regionale principale: Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, România, Polonia şi Rusia. Pentru mai multe informații accesați: www.immofinanz.com.

IMMOFINANZ Group în România

IMMOFINANZ Group este unul dintre cei mai importanți dezvoltatori imobiliari din România, cu un portofoliu de 87 de proprietăți, format în cea mai mare parte din clădiri de birouri și spații comerciale, estimat la 1.029,3 millioane de euro. România se clasează pe locul al treilea în portofoliul Grupului, cu o cotă de 10,5%, după Austria, cu 40,3% și Rusia cu 10,7%. În iunie 2011, IMMOFINANZ Group a semnat achiziția Adama, un dezvoltator imobiliar de vârf din Europa de Sud-Est, cu operațiuni importante pe piața rezidențială din România. Tranzacția a consolidat operațiunile IMMOFINANZ Group în domeniul construcțiilor și al dezvoltărilor rezidențiale din regiune, în special în România.

Further information under: www.immofinanz.com.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii