Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:59 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Program Silviu Wagner

ro

13 May, 2012 21:16 2001 Marime text

SOCIAL-CULTURAL

- Amenajarea spatiilor libere din Constanta cu lucrari de arta; sculpturi, lucrari ceramice, mozaic.

- In sfarsiturile de saptamana Orchestra Simfonica a Teatrului de Stat din Constanta va concerta in Piata Ovidiu. Piata Ovidiu pe langa rolul de obiectiv istoric, va fi un loc unde oamenii se vor aduna exprimandu-si in mod liber opiniile.

- Totodata zona peninsulara in perioada de weekend va fi inchisa circulatiei auto, permitand desfasurarea de activitati artistico-culturale si nu in ultimul rand, accesul turistilor.

- Politia Locala va fi sustinuta in vederea dotarii suplimentare, ca urmare a necesitatii stringente de coordonare comportamentala a unor categorii sociale turbulente.

- Crearea unei identitati culturale a Constantei prin care sa se ofere anual un numar de 7(sapte) premii, in felul acesta stimulandu-se creatia artistica la nivelul urbei noastre, pentru aceasta ma bucur deja de sprijinul unui grup compus din membrii marcanti ai institutiilor de invatamant si cultura constantene, se are in vedere litereatura, artele plastice, muzica, stiinta, istorie si teatru, proiectul derulandu-se cu sprijinul Departamentului Cultural din cadrul Primariei.

- Voi milita pentru ca agentii economici din domeniul prestari servici de alimentatie publica sa ofere zilnic o masa calda pentru categoriile defavorizate din oras, agentii economici respectivi beneficiind de o fiscalitate proportionala cu eforturile depuse.

- De asemenea am in vedere initierea construirii unui cimitir proprietatea Consiliului Municipal care sa ofere locuri de veci in mod gratuit persoanelor care au venituri mai mici de 899 lei.

ECONOMICE

- In plan economic un obiectiv de baza il constituie eliminarea stresului cotidian creat de gropile din carosabil.

- Eliminarea problemelor cauzate de catre capacele gurilor de canal din carosabil.

- In mod deosebit ma voi ocupa de problemele cauzate de situatia in care se gaseste Strada Traian, cu implicatii profunde asupra traficului de pe B-dul Ferdinand si asupra confortului locatarilor din zona.

- Am deja in derulare un proiect economic in cadrul OIL TERMINAL Constanta prin care in urmatoarele maxim 60 zile prin terminalul constantean se vor derula 200 mii tone titei/luna. Asta va insemna in primul rand crearea de locuri de munca si mai ales, stabilitate pentru salariati existenti in OIL TERMINAL. Mentionez ca pentru acest proiect exista o Minuta de intelegere, deja semnata.

- Indiferent de echipa care va cistiga Primaria imi voi face datoria de cetean si consilier si voi sustine in mod hotarat si neconditionat toate proiectele sociale, culturale, siguranta cetateanului, invatamant si mai ales sistematizarea orasului.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii