Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:21 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

"Plăcerile vieţii" şi "Sarmalele Reci" Conform Dilema Veche, printre "Plăcerile vieţii" se numără "Sarmalele Reci"

ro

29 Sep, 2011 18:10 962 Marime text

Trupa Sarmalele Reci va susţine un recital în cadrul Festivalului "Dilema Veche" - "Plăcerile Vieţii", ce va avea loc în acest weekend, la Alba Iulia.

Conform reputaţiei şi ţinutei sale, revista "Dilema Veche" organizează un festival cultural, care aduce în faţa publicului din Alba Iulia şi nu numai, pe cei mai apreciaţi oameni de cultură din domenii foarte variate.

Unul dintre primii invitaţi în cadrul festivalului a fost trupa Sarmalele Reci. Cu o carieră longevivă, de 18 ani, cu mesaj coerent, o trupă care şi-a păstrat valorile, valoarea şi coloana vertebrală, Sarmalele Reci a avut multiple colaborări cu Dilema Veche, de-a lungul timpului.

Zoltan Andras, Emil Viciu, Gabi Drăgan, Mircea Horvath şi Vladi Stăteanu, adică Sarmalele Reci, vin cu muzica de primă mână, cu textele uneori acide sau ironice, cu sămânţă de revoltă şi un strop de romantism pe alocuri, pentru a susţine vineri, 30 septembrie, un recital pe care speră că publicul din Alba Iulia nu îl va uita curând.

În setlist-ul trupei se numără piese devenite clasice, dar şi melodii noi, de pe viitorul album Sarmalele Reci, la care trupa lucrează cu spor.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii