Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:41 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PetExpo Romania 2012 se apropie, au mai ramas 16 zile!

ro

06 Jun, 2012 17:55 894 Marime text

Au mai ramas 16 zile pana la marea deschidere a singurului targ dedicate animalelor de companie din Romania, PetExpo 2012, Romexpo, pavilionul C1.

La PetExpo Romania 2012 poti admira o varietate larga de specii si rase de animale iar specialistii din domeniul iti vor oferi informatii importante pentru crestearea si dezvoltarea armonioasa a animalutului tau.

Pe toata durata targului vei putea admira cele mai frumoase exemplare de caini si pisici aduse special pentru eveniment, vei putea vedea ce se mai poarta in materie de fashion pentru animalele de companie, atat din punct de vedere vestimentar cat si din punct de vedere al tunsorilor.

Suntem convinsi ca intotdeauna intelegerea cu animalutul tau a constituit un aspect important pentru tine, la PetEXpo Romania vei putea lua parte la cateva lectii de dresaj oferite de dresori profesionisti.

Pentru ca intotdeauna animalele exotice au constituit o atractie aparte, tot cu ocazia targului care incepe pe data de 22 iunie vei putea admira mai multe exemplare de toate felurile: pasari exotice, reptile, insecte, rozatoare.

Frumusetea acvatica va fi adusa la PetExpo Romania 2012 printr-o expozitie de acvarii cu adevarat deosebite si de neratat.

PetExpo Romania

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii