Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:49 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pepsi celebreaza la Liberty Parade 25 de ani de la lansarea albumului BAD al Regelui muzicii pop Michael Jackson

ro

27 Jul, 2012 23:43 1289 Marime text

Bucuresti, 27 iulie 2012 - La 25 ani de la scrierea unei legende - lansarea albumului BAD, vandut in peste 30 de milioane de exemplare in toata lumea - si la 20 de ani de la megaconcertul sustinut in Romania, Pepsi aduce anul acesta un tribut Regelui muzicii pop, Michael Jackson.

Pepsi, sponsor principal al Liberty Parade, dedica fanilor muzicii dance un moment incendiar inspirat de Michael Jackson, cu ocazia editiei din acest an. Fanii prezenti la eveniment vor avea ocazia sa retraiasca un „remember" impresionant pe ritmurile muzicii Regelui Pop. 7 dintre cei mai cunoscuti DJ-i romani isi vor incepe show-ul cu remixul unei piese de pe albumul BAD. Fanii se vor bucura de remix-urile hiturilor Bad, Dirty Diana, The Way You Make Me Feel sau Smooth Criminal. Totul va culmina cu un show vizual de animatii si coregrafii spectaculoase, pe muzica legendarului Michael, in ton cu vibe-ul general al evenimentului.

Startul la distractie va fi dat inca de astazi, 27 iulie, chiar in benzinariile de pe autostrada A2, unde fanii se vor bucura de activarile Pepsi dedicate evenimentului Liberty Parade. De la DJ-i care vor mixa live pe doze uriase de Pepsi, promoteritele care vor oferi accesoriile pentru party, pana la angajatii benzinariilor, cu totii vor incerca sa-i convinga pe cei aflati in tranzit sa nu rateze participarea la cel mai mare eveniment dance al anului, Liberty Parade, care va avea loc maine, 28 iulie, pe plaja dintre Venus si Saturn.

Campania „King of POP" dedicata lui Michael Jackson a fost lansata la nivel global in luna mai si are ca element central o editie de colectie pentru ambalajele Pepsi, care prezinta silueta artistului surprinsa in momente de dans legendare.

Liberty Parade este cel mai mare eveniment dance din Romania, organizat de Radio 21. In 2011, peste 80.000 de fani ai muzicii dance au participat la eveniment. Pepsi este sponsor principal al Liberty Parade din 2008 si ofera de fiecare data participantilor experiente de neuitat.

Despre PepsiCo

PepsiCo este lider global in domeniul bauturilor si produselor alimentare, cu venituri nete de peste 65 de miliarde de dolari si un portofoliu ce include 22 de branduri cu vanzari anuale de peste 1 miliard de dolari. Principalele noastre linii de business - Quaker, Tropicana, Gatorade, Frito-Lay si Pepsi-Cola - produc sute de bauturi si produse alimentare devenite branduri de referinta la nivel mondial.

Echipa PepsiCo este unita in angajamentul sau unic pentru dezvoltare sustenabila, prin investitia intr-un viitor mai sanatos pentru oameni si pentru planeta care ne gazduieste, ceea ce credem ca inseamna si un viitor mai bun pentru compania noastra. Am numit acest angajament „Performanta cu Scop": Aceasta este promisiunea PepsiCo de a furniza o gama variata de produse alimentare si bauturi adecvate gusturilor locale, de a gasi metode inovative de minimizare a impactului asupra mediului, inclusiv prin economisirea energiei, reducerea consumului de apa si a volumului materialelor de ambalaj, de a asigura un mediu de lucru placut pentru partenerii nostri si de a respecta, sprijini si investi in comunitatile locale in care activam. Pentru mai multe informatii, accesati www.pepsico.com sau www.pepsico.ro.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Athina Costea 28 Jul, 2012 23:41 Ne bucuram NESPUS ca INGERUL MICHAEL n-a fost uitat. EL a meritat si va merita vesnic TOT ce poate fi mai bun si mai frumos in Univers.