Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:34 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pe 20 decembrie la Turbohalle, Viţa de Vie amana sfarsitul lumii cu cel mai tare party

ro

31 Oct, 2012 21:36 1394 Marime text
Cand Mayasii au prezis sfarsitul lumii pe 21 decembrie 2012, nu ii cunoscusera pe baietii de la Vita de Vie. Inarmati cu basul si cu toba mare si avand forta in difuzoare, vor infrunta orice vitregie si vor asigura o atmosfera incendiara prin care lumea va fi salvata.

Anul 2012 a fost unul plin de reusite: un proiect acustic finalizat, un concert sold-out la Opera Nationala Bucuresti, numeroase alte reprezentatii in tara si in strainatate si constanta apreciere si sustinere a publicului. Dupa un turneu acustic ce include 11 orase din intreaga tara, trupa va sarbatori cum stie mai bine: prin muzica si distractie, alaturi de cei dragi.

Party-ul va fi un concept inedit pentru Romania: trupa isi va aduna prietenii, artisti si fani deopotriva, pentru a aniversa impreuna 15 ani de Vita de Vie, la Turbohalle, in data de 20 decembrie, ajunul sfarsitului lumii

Adrian Despot, Adrian Ciuplea, Cezar Popescu si Sorin "Pupe" Tănase, alaturi de Mandela Gajol, Planet H, Gojira, Alexandrina Hristov si Parazitii vor fi entertainerii serii pentru cei aproximativ 4000 de fani asteptati.

Fanii Vita de Vie vor avea sansa de a petrece cot la cot cu favoritii lor. Nu vor lipsi muzica de calitate, colaborari inedite, bautura, prietenie si voie buna.

Fanii se vor bucura de o experienta extraordinara: acusticul se va imbina cu electric, hip-hop, dubstep, jazz, bossanova intr-un cocktail muzical deosebit.

Biletele au fost puse in vanzare si pot fi achizitionate la pretul de 30 lei din reteaua Eventim - magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, din librariile Humanitas si Carturesti, la Sala Palatului si online prin eventim.ro.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii