Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:17 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Morris - idila cu o mulatra sexy in videoclipul "Boca Linda"

ro

23 Mar, 2012 00:32 625 Marime text

Muzica buna si fete frumoase! Morris revine in atentia fanilor cu o piesa la fel de ritmata, care se va auzi curand in cluburi

Dupa ce a facut furori cu piesele "Desire" si "Havana Lover", Morris a scos un nou single si un videoclip, pe care le-a lansat ieri in premiera pe ProFM.ro, : "Boca Linda"! O noua melodie latino si "de corason", care va urca curand in topurile muzicale si va deveni un hit al verii 2012. Si cum fetele frumoase nu puteau lipsi din cel mai recent videoclip al artistului, acestea fac din nou deliciul publicului. O mulatra sexy si exotica este fata dupa care Morris alearga in clip, fiind in cautarea lui "Boca Linda". Aceasta este frumoasa Agnes Matoko care si-a intrat bine in rolul de ispita!

Videoclipul este unul de imagine, iar bugetul acestuia s-a ridicat in jurul sumei de 5000 de euro.

Chiar daca a facut o pauza pana a scos un nou single, Morris nu a dus lipsa de concerte. Este din ce in ce mai solicitat sa cante in Italia, cat despre Romania, a pregatit un show incendiar, de 3 ore, cu diverse momente incitante, oferite de cele doua dansatoare ale sale, Teo si Raisa.

Puteti urmari aici noul videoclip semnat Morris:

MORRIS-BOCA LINDA ( VIDEO & SINGLE ) ,ENJOY IT
http://www.youtube.com/watch?v=POAQ-JzD6nQ&feature=youtu.be

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii