Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:25 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Morris despre fata de la Vremea din Libertatea "Nu m-a parasit ea pe mine!"

ro

10 Apr, 2012 23:27 981 Marime text

Artistul care a lansat recent single-ul "Boca Linda" s-a despartit de iubita cu care trebuia sa se casatoreasca!

In urma articolului din Libertatea in care Raisa, fata de la Vremea, s-a grabit sa dea declaratii despre relatia ei cu Morris, aflat in promovare cu noul single - "Boca Linda", artistul vrea sa lamureasca situatia creata in urma recentei despartiri, dar si sa "faca lumina" in urma declaratiilor fostei sale iubite. "Ea spune ca eu nu mi-am dorit langa mine o femeie frumoasa si care sa aiba grija de ea, ci o femeie de casa, lucru total neadevarat! Eu consider ca o femeie de casa poate sa fie si frumoasa si cocheta, sa indeplineasca toate criteriile pe care un barbat le asteapta de la o viitoare sotie", spune Morris. "Am fost impreuna 8 luni de zile si cred ca am avut timp suficient sa o cunosc si sa o pot intelege ca persoana, cu atat mai mult cu cat sa ma gandesc la casatorie, dar se pare ca m-am inselat! Nu m-a parasit ea pe mine, eu am luat decizia sa ne despartim si sa ne vedem fiecare de cariera lui. Nu credeam ca se va ajunge pana aici, sa dezvaluie "interiorul" unei relatii, dar daca a inceput sa judece si sa dea din casa, am si eu foarte multe lucruri interesante pe care le pot spune despre ea, despre trecutul ei pe care l-am acceptat si am zis sa mergem inainte! M-a dezamagit, trebuia sa-mi fi dat seama mult mai repede de felul ei de a fi! Aveam planuri mari impreuna!", a mai adaugat artistul care era pe punctual de a-si intemeia o familie cu Raisa. Se pare ca pe parcursul relatiei lor, cei doi au mai avut discutii in contradictoriu, dar au trecut cu bine peste fiecare obstacol, pentru ca si-au dorit sa formeze un cuplu. In cursul acestei saptamani, povestea lor de dragoste a luat sfarsit si se pare ca incep sa iasa scantei!

A inlocuit-o pe Raisa cu alta dansatoare!

Imediat dupa ce s-a despartit de fosta iubita, de altfel si una dintre dansatoarele cu care Morris mergea la concerte, artistul a gasit repede o fata talentata si profesionista, pentru a-si intregi imaginea show-ului sau de scena. "Pentru ca ea se crede cea mai frumoasa dansatoare, iata ca am gasit alte "Boca Linde" , care sunt profesioniste si isi fac treaba destul de bine. Imi pare rau ca am amestecat meseria cu o relatie, cu viata personala, si nu o s-o mai fac!", spune Morris, dezamagit de cea cu care a impartit patul timp de 8 luni de zile.

Fata de la Vremea din Libertatea si Morris s-au cunoscut anul trecut, la Costinesti. Chiar daca pana atunci nu a mai avut nicio relatie cu dansatoarele sale, cantaretul a facut o exceptie si ...s-a indragostit.

"Ne-am cunoscut la mare, la Costinesti, am vazut-o dansand intr-un club si mi-a placut foarte mult de ea, in primul rand ca si dansatoare. La inceput nu m-am gandit ca o sa ma indragostesc de ea, pentru ca nu am avut pana s-o intalnesc relatii cu dansatoarele mele", spuneMorris, care saptamana trecuta a lansat single-ul "Boca Linda".

Nu-l deranjeaza ca apare in sanii goi!

Intrebat daca e deranjat de faptul ca Raisa apare in sanii goi in ziarul Libertatea, la rubrica Vremea pe care o prezinta, Morrisnu are nimic impotriva! "Nu am nicio problema cu faptul ca Raisa apare cu sanii goi in Libertatea. Este o fata frumoasa, arata bine, iar noi avem o relatie moderna, bazata pe principii moderne. Suntem impreuna in showbizz si ne sustinem unul pe celalalt", spunea artistul pentru Libertatea.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii