Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:34 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mike Diamondz invata sa joace bowling la MTV Euro Top 20!

ro

18 Feb, 2010 16:06 1253 Marime text

mtv.jpgJoi, 17 februarie, de la ora 13.00 Mike Diamondz va prezenta pentru prima data o editie Euro Top 20, direct dintre mingiile de bowling din mall-ull AFI Palace!

Pentru ca nu a jucat niciodata bowling, echipa MTV a decis sa il duca pe Mike Diamondz la mall-ul AFI Palace unde au incercat sa il initieze pe artist in tainele acestui joc."Este un joc foarte placut, iar cum mie imi place tot timpul sa experimentez am asteptat cu entuziasm momentul in care urma sa pun prima data pe minge. " a marturisit Mike

diamondz.jpgTrupa Dream City la care artistul Mike Diamondz activeaza alaturi de Tom Boxer va lansa pana in data de 15 martie un nou clip la melodia "Lift you up", asta dupa ce trupa a facut ravagii in cluburile romanesti cu piese ca "Loving you", "Fly away" sau "Deep in love". De asemenea, artistul bate pasul pe loc nici atunci cand vine vorba de proiectele solo, in afara colaborarii cu Tom Boxer, Mike Diamondz vrea sa isi lanseze propriul single intitulat «My Balance«.

Direct dintre popice si mingii de bowling, Mike Diamondz va pune la curent telespectatorii cu cele mai bune piese din Euro top 20, joi 17 februarie, de la ora 13.00 la MTV!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii