Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:13 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Metropolitan Life, un lider global în asigurări de viaţă, îşi consolidează prezenţa în Braşov

ro

30 Jan, 2013 20:54 1961 Marime text

 Metropolitan Life aduce pe plan local expertiza, puterea şi stabilitatea financiară ale unui lider global cu o tradiţie de 145 de ani, alături de experienţa şi profesionalismul a peste 14 ani de prezenţă pe piaţa românească;

 Metropolitan Life este brandul sub care operează în România companiile afiliate grupului MetLife - Metropolitan Life Insurance Company;

 Metropolitan Life pune la dispoziţia braşovenilor produse diversificate şi competitive de protecţie financiară, oferind cele mai bune soluţii de asigurare de viaţă, de sănătate şi planuri de pensii prin anuităţi garantate;

 Aproape un sfert din braşovenii care deţin asigurări de viaţă au ales Metropolitan Life, iar dintre aceştia peste 50% au ales asigurările de viaţă tradiţionale, cu beneficii garantate, ceea ce arată că preferinţele braşovenilor se aliniază cu structura portofoliului companiei.

Braşov, 29 ianuarie 2013

Grupul MetLife - Metropolitan Life Insurance Company, a intrat pe piaţa din România în 2010, prin achiziţia Alico Asigurări şi Alico Pensii în noiembrie 2010. În 2012, grupul a reconfirmat angajamentul pe care şi l-a luat faţă de piaţa din România prin achiziţia ex-Aviva Asigurări de Viaţă, care şi-a schimbat totodată denumirea juridică în Metropolitan Life Asigurări.

Metropolitan Life oferă clienţilor săi din Braşov cunoştinţele şi experienţa acumulate ca lider global în asigurări de viaţă prin produse şi servicii inovatoare. Metropolitan Life analizează nevoile reale ale clienţilor la nivel local şi dezvoltă produse ce acoperă o gamă extinsă de necesităţi de protecţie financiară.

„Expertiza, serviciile la standarde superioare şi inovaţia sunt elementele care, sub umbrela unui brand global ca Metropolitan Life, ne vor ajuta să ducem asigurările de viaţă la un alt nivel, aşa cum promite şi denumirea brandului nostru: unul metropolitan", a declarat Theodor Alexandrescu, Chief Executive Officer. „Aducem laolaltă sub marca Metropolitan Life puterea şi stabilitatea financiară ale grupului din care facem astăzi parte, precum şi experienţa şi profesionalismul a peste 14 ani pe piaţa locală. Compania noastră pune la dispoziţie cele mai bune soluţii de asigurare de viaţă, de sănătate şi planuri de pensii prin anuităţi garantate, preluând expertiza şi practica pe care grupul o deţine în pieţe mature, Metropolitan Life Insurance Company fiind lider de piaţă în Statele Unite în anuităţi garantate şi asigurări de sănătate", a adăugat Theodor Alexandrescu.

„Metropolitan Life Braşov reprezintă o echipă de peste 35 de profesionişti, care îşi desfăşoară activitatea în 3 agenţii şi care cunosc foarte bine nevoile şi aşteptările clienţilor la nivel local. Principalul avantaj al acestei noi strategii de aderare la liderul global Metropolitan Life este creşterea resurselor şi a expertizei, iar principalii beneficiari vor fi clienţii noştri. Avem o echipă extrem de bine pregătită şi motivată şi punem la dispoziţia clienţilor produse diversificate şi competitive de protecţie financiară marca Metropolitan Life, pe care le îmbunătăţim constant

pentru a satisface cele mai exigente aşteptări şi a acoperi toate nevoile clienţilor", a menţionat Nicoleta Kolumban, Director Regional Metropolitan Life.

Aproape un sfert din braşovenii asiguraţi au ales deja produsele Metropolitan Life, riscul acoperit prin acestea ridicându-se la peste 100 de milioane de lei. Beneficiile primite de braşoveni până în acest moment din despăgubiri au însumat aproape 1,3 milioane lei, pentru diverse riscuri incluse în poliţele de asigurare de viaţă, de sănătate sau afecţiuni grave.

În ceea ce priveşte pensiile private obligatorii, aproape 17.000 de braşoveni vor primi pensia privată de la Metropolitan Life.

„Pentru clienţii noştri, este esenţial să aibă certitudinea că vom fi aici pe termen lung, iar Metropolitan Life a demonstrat angajamentul ferm faţă de piaţa din ţara noastră, prin achiziţiile realizate şi investiţia în companiile noastre. Obiectivul Metropolitan Life este să devină lider de piaţă în România până în anul 2016, atât prin creştere organică, cât şi prin alte potenţiale achiziţii. În următorii ani, în linie cu obiectivul general al companiei, ne propunem să dublăm numărul clienţilor noştri, precum şi numărul agenţilor care să le ofere cele mai bune produse şi servicii dedicate", a conchis Theodor Alexandrescu.

*****

Despre Metropolitan Life în România

Alico Asigurări Romania S.A. (Alico Asigurări), Alico Societate de Administrare a unui Fond de Pensii Administrat Privat S.A. (Alico Pensii) şi fosta Aviva Asigurări de Viaţă S.A. (Metropolitan Life Asigurări) sunt companii afiliate MetLife, Inc. Alico Asigurări şi ex-Aviva Asigurări au preluat deja identitatea grupului şi funcţionează sub brandul Metropolitan Life. Procesul de preluare a noului brand de către Alico Pensii se va desfăşura separat.

Companiile Metropolitan Life sunt afiliate grupului MetLife (Metropolitan Life Insurance Company) - un lider global în asigurări de viaţă. Brand-ul Metropolitan Life se bazează pe istoria şi succesul grupului nostru realizate de-a lungul celor 145 de ani în care a câştigat încrederea a peste 90 de milioane de clienţi. La origine, "metropola" de unde provine numele grupului era oraşul New York, acolo unde acesta a fost înfiinţat în 1868. Astăzi, prin filialele şi companiile sale afiliate, MetLife deţine poziţii de conducere în pieţe din Statele Unite, Japonia, America Latină, regiunea Asia Pacific, Europa şi Orientul Mijlociu.

În România, Metropolitan Life:

 Este numărul 3 în piaţa de asigurări de viaţă, cu 16% cotă de piaţă - 11,90% Alico Asigurări & 4,22% Aviva Asigurări*

 Are peste 14 ani de activitate pe piaţa locală de asigurări de viaţă

 Este alegerea a peste 1 milion de clienţi

 Este numărul 1 în asigurări garantate - accidente şi îmbolnăvire*

*în funcţie de primele brute subscrise la finalul anului 2011, cf. Raport Anual al Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii