Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:34 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Medien Holding Conferences supune dezbaterii infrastructura aeroportuara din Romania in cadrul forumului " Romania's Airports Infrastructure"

ro

04 Aug, 2011 12:54 641 Marime text

Vineri, 9 septembrie 2011, Medien Holding Conferences, divizia de evenimente a grupului Medien Holding, organizeaza forumul Romania's Airports Infrastructure. Incepand cu ora 09:00 , la Hotel Intercontinental, speakeri specializati in domeniul aeroportuar vor discuta despre problemele si potentialele solutii din sfera infrastructurii aeroporturilor in Romania.

Evenimentul, sprijinit de Asociatia Aeroporturilor din Romania, are in vedere crearea unui mediu de discutii pe baza unor teme esentiale din domeniul aviatic. Contextul economic actual ridica problema capacitatii de dezvoltare a infrastructurii aeroportuare, precum si a metodelor de depasire a impedimentelor financiare. Astfel, vor fi abordate subiecte precum: strategiile de dezvoltare a infrastructurii, aspecte privind provocarile contextului economic global pentru operatorii aerieni, securitatea aeroportuara, finantarea, parteneriatul public privat si perspectivele privatizarii aeroporturilor din Romania.

Speakerii din cadrul Romania's Airports Infrastructure sunt specialisti din domeniu: reprezentanti ai companiilor aeriene si ai celor mai mari aeroporturi din Romania, furnizori de servicii din industria aeroportuara, consultanti, dar si autoritati.

Forumul " Romania's Airports Infrastructure " este special conceput atat pentru cei implicati in domeniul aeroportuar, cat si pentru cei din domeniile conexe. Astfel, evenimentul este adresat reprezentantilor din diverse medii de activitate: companii aeriene, asociatii din industria aviatica, aeroporturi, furnizori din zona aeroportuara, producatori, banci, retaileri, companii de consultanta, case de avocatura, firme de asigurari.

Romania's Airports Infrastructure va avea loc pe 9 septembrie 2011 la Hotel Intercontinental, Bucuresti.

Despre Medien Holding Conferences

Medien Holding Conferences este divizia de evenimente business a grupului Medien Holding.

Evenimentele Medien Holding Conferences ofera mediului romanesc de business o platforma dinamica de dezbateri si networking.

Medien Holding Conferences organizeaza evenimente dedicate mediului de afaceri din diverse domenii precum: energie, infrastructura & transporturi, FMCG & retail, asigurari, financiar-bancar, agricultura, IT & telecom, home&deco.

Divizia de evenimente business ofera si posibilitatea organizarii de evenimente personalizate in functie de necesitatile companiilor.

Portofoliul Medien Holding include cotidianul România libera, site-ul www.romanialibera.ro, saptamanalul de satira Academia Catavencu si site-ul www.acadaemiacatavencu.info, Hiparion Publishers (revistele Hiparion - „Caminul", „Casa Mea", „Domus" si „Planul Casei Mele", revista de B2B „Unelte si echipamente", site-ul www.casamea.ro, emisiunea TV "Caminul de 5 stele"), tipografia United Print, agentia de comunicare branding si corporate media Corporate Media Publishing, divizia de evenimente muzicale Medien Holding Events si Medien Holding Conferences, divizia de evenimente de business.

Acest eveniment este realizat cu sprijinul Asociatiei Aeroporturilor din Romania. Principal partener este ASTRA Asigurari, iar printre partenerii media se numara: Romania libera, Academia Catavencu, Business Edu, AIDA si Ziarul de Business.

Pentru detalii, va rugam sa ne contactati la: andreea.paun@medienholding.ro, conferences@medienholding.ro, telefon 021.202.81.69 sau sa accesati www.mhconferences.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii