Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:16 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mattyas a pus pe jar inima grecoaicelor. A fost cerut în căsătorie de peste 50 de ori

ro

27 Apr, 2012 18:44 1027 Marime text

Piesele românești dau tonul în muzica de club din Europa, iar după Inna, Alexandra Stan și Akcent... iată că un nou artist face furori în afara granițelor țării.

Hituri precum "Secret Love", "Missing You" sau "Mi Amor" l-au transformat pe Mattyas într-un adevărat superstar în Grecia și în țările balcanice.

„Secret Love", în colaborare cu Kristina S., a ocupat luni la rând poziția fruntașă a topurilor muzicale grecești, iar videoclipul piesei „Missing you" a înregistrat peste 11 milioane de vizualizări pe You Tube. Single-ul „Mi amor", filmat în Atena, l-a propulsat pe Mattyas în topul celor mai doriți artiști de pe scena muzicală a „clubbing-ului" grecesc.

În doi ani de carieră internațională, Mattyas a susținut peste 120 de concerte, devenind un veritabil star, plimbat cu limuzine, urmărit de flash-urile fotografilor și asaltat de fane.

„Am fost cerut în căsătorie de peste 50 de ori. Prin bilețele, sms-uri, declarații de dragoste la telefon, scrisori, mailuri sau tricouri cu mesaj. Cea mai inedită cerere s-a întâmplat însă în timpul unui concert, când o fata și-a dat jos tricoul și avea scrisă celebră întrebare pe sâni", declară amuzat artistul.

Cu toate acestea, Mattyas este încă singur și așteaptă să întâlnească femeia potrivită.

„Nu sunt un aventurier. Sunt un bărbat cât se poate de serios și atunci când vorbim despre carieră dar și când în discuție este viața amoroasă. Când mă implic într-o relație pun trup și suflet, însă înainte trebuie să fiu sigur că persoana în cauză merită acest lucru. Sunt mai conservator, însă mi-e bine și asa", mai declară Mattyas.

Artistul român se află acum în toiul pregătirilor pentru noul lui single, care va fi lansat peste doar câteva săptămâni.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii