Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:43 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Maria Luiza Mih vrea sa-si ia permisul de motor

ro

01 Apr, 2012 23:46 685 Marime text

Cantareata de muzica populara din Maramures isi doreste sa obtina cat mai repede permisul pentru categoria A!

Pare o fire sensibila si firava, insa dincolo de aceasta imagine se afla o femeie puternica. Tanara interpreta de muzica populara, originara din Maramures, este o pasionata a sporturilor extreme, iar acum i-a venit ideea sa-si ia permis de motor, pentru ca adora sa conduca si ii place adrenalina.

Maria Luiza Mih este o artista nonconformita care stie sa combine muzica populara cu sporturile extreme. Daca in iarna care tocmai a trecut a fost nelipsita de pe partiile de schi si snowboarding, acum ca a venit primavara, cantareata maramureseanca abia asteapta sa faca bungee jumping.Maria adora adrenalina si nu rateaza nicio ocazie pentru a practica un sport extrem. A facut snorkeling, scuba diving, s-a dat cu parapanta si merge permanent la carting.

Intre timp insa, Maria Luiza Mih conduce masina personala si il asteapta pe Catalin Maruta sa sara cu ea cu parasuta!

"Ador adrenalina, iar acum ca a venit primavara astept cu nerabdare sa fac parasutism si sper sa-mi pot lua mai repede permisul pentru motoare. Cred ca merit, pentru ca am muncit mult. Am un nou album "Lasa, nu-i bai, Vasali", un nou single in promovare si un nou videoclip pentru fanii mei", spune artista.

Mai multe detalii despre Maria Luiza Mih puteti gasi pe site-ul ei: http://www.marialuizamih.ro/, dar si pe pagina de Facebook: http://www.facebook.com/profile.php?id=100000226462862

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii