Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:40 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marea finală a Cupei Coca-Cola se apropie!

ro

26 Apr, 2012 21:03 1240 Marime text

Bucureşti, 26 aprilie 2012 - 9 din cele 10 echipe finaliste ale Cupei Coca-Cola au încheiat etapa regională a competiţiei cu un pas mai aproape de turneul final care se va desfăşura în perioada 18-20 mai la Sala Polivalentă din Bucureşti. Ultimele meciuri din etapa regională se vor desfăşura între 5-6 mai la Timişoara.

Primele campioane regionale care îşi vor disputa locul în finala de la Bucureşti sunt echipele liceelor Traian Demetrescu (Craiova), Regina Maria (Dorohoi) şi Mircea Eliade (Sighişoara) pentru competiţia de băieţi şi echipele liceelor Aurel Vlaicu (Cluj) şi Banyai Janos (Harghita) pentru competiţia de fete.

După ce luni s-au jucat ultimele meciuri de grupe, marţi 24 aprilie au avut loc semifinalele pentru echipele din Bucureşti. Echipele liceelor Benjamin Franklin (băieţi), Mihail Sadoveanu (fete) şi Mircea Eliade (fete şi băieţi) vor juca faza finală a Cupei Liceelor Coca-Cola la sfârşitul lunii mai, pe acelaşi teren al Sălii Polivalente din Bucureşti.

Deşi toţi jucătorii au pornit în competiţie cu şanse egale, strategiile din teren şi munca de echipă şi-au spus cuvântul pe tabela de marcaj. Au fost înscrise aproximativ 4000 de goluri până în prezent în marea competiţie a liceelor.

Cupa Coca-Cola este cea mai mare competiţie de fotbal în sală din România la nivel de liceu care încurajează tinerii să adopte un stil de viaţă activ, atât la şcoală, cât şi în timpul liber.

„Așteptăm cu interes ultima fază a competiţiei pentru a afla numele campioanei de anul acesta. Interesul tinerilor implicaţi în competiţie, cât și calitatea meciurilor ne dau încredere că vom asista la o finală foarte disputată, cu cât mai mulţi spectatori în tribune pentru a-i încuraja pe tinerii jucători." declară Nicoleta Eftimiu, Sparkling Soft Drinks Senior Activation Marketing Manager - România & Moldova.

Mai multe informaţii despre statisticile şi clasamentele Cupei Coca-Cola sunt disponibile pe www.coke-fotbal.ro.

Despre Compania Coca-Cola

Compania Coca-Cola este cea mai mare companie de bauturi racoritoare din lume, oferind consumatorilor din intreaga lume aproape 500 de marci de bauturi racoritoare. Alaturi de Coca-Cola, recunoscuta ca fiind cea mai valoroasa marca din lume, compania comercializeaza o gama variata de produse ce include bauturi racoritoare carbogazoase, bauturi racoritoare cu continut caloric scazut, ape minerale, sucuri de fructe, nectaruri, ceaiuri ready-to-drink, bauturi energizante, cafea ready-to-drink etc.

Avand cea mai mare retea de distributie din lume, compania Coca-Cola este prezenta in peste 200 de tari, consumul produselor companiei depasind 1.6 miliarde de portii pe zi. Avand in vedere angajamentul sau de dezvoltare a unor comunitati durabile, compania noastra este centrata pe initiative care contribuie la protejarea mediului inconjurator, conservarea resurselor si promovarea dezvoltarii economice a comunitatilor unde ne desfasuram activitatea.

In Romania, ca in toate tarile in care isi desfasoara activitatea, Coca-Cola detine si functioneaza pe baza unui sistem propriu, incluzand toate verigile necesare producerii si distributiei produselor catre consumatori. In Romania, Sistemul este format din Coca-Cola Romania (filiala a The Coca-Cola Company, proprietarul marcilor inregistrate) si partenerul sau Coca-Cola Hellenic (CCH) Romania, care imbuteliaza si distribuie produsele Coca-Cola sub licenta The Coca-Cola Company in Romania).

Pentru mai multe informatii legate de companie va rugam sa vizitati site-ul www.thecoca-colacompany.com.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii