Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:26 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liciteaza Oul PREFERAT de Paste - toate incasarile vor fi donate catre Spitalul Judetean Constanta, Sectia Pediatrie -

ro

20 Apr, 2011 22:36 721 Marime text

Constanta, 19 Aprilie 2011. Participa si tu la Licitatia Oului Preferat de Paste. Ajuta Sectia de Pediatrie a Spitalului Judetean Constanta.

Colaborarea stransa dintre City Park Mall si Liceul de Arta din orasul Constanta a fost un succes. Elevii au incondeiat oua gigant, si-au pus la incercare talentul, creativitatea pentru a fauri opere de arta ce acum bucura si incanta ochii tuturor constantenilor ce vin in City Park Mall. Aceste oua incondeiate atat de strasnic pot ajunge in casele dumneavoastra, dar foarte important pot aduce zambetul pe chipurile a mii de copii ce sosesc la Sectia de Pediatrie a Spitalului Judetean Constanta. Toate sumele rezultate in urma licitatiei vor fi donate chiar de catre cumparatori catre sectia mai sus amintita.

Te asteptam in perioada 22- 30 aprilie 2011 la Info Desk-ul din cadrul City Park Mall- situat la intrarea principala. Liciteaza oul preferat, iar in data de 30 aprilie, vei afla daca ai castigat unul dintre ouale gigant realizate de viitorii mari pictori ai Romaniei.

Sorin Scintei, Directorul General al City Park Mall a declarat: "Sectia de Pediatrie a Spitalului Judetean Constanta are nevoie de ajutorul nostru, al constantenilor. Dorim sa aducem bucurie pe chipurile acestor copii si sa imbunatatim calitatea serviciilor din cadrul sectiei. Aceste oua gigant vor ajunge in casele dumneavoastra, iar incasarile rezultate speram noi sa fie cel putin la fel de gigantice ca si ouale deja expuse in mall-ul nostru".

"Salutam initiativa City Park Mall, banii stransi ii vom folosi integral pentru Sectia De Pediatrie a Spitalului Judetean Constanta" declara Dan Capatana, Managerul Spitalului Judetean.

Pretul de plecare in licitatie este de 50 lei!

City Park Mall din Constanţa este situat în Bulevardul Alexandru Lăpuşneanu nr. 116 C, în zona de nord a oraşului Constanţa, în Parcul Municipal, pe malul lacului Tăbăcărie. City Park Mall este delimitat de două bulevarde principale şi are vizibilitate foarte bună şi acces uşor, prin reţeaua extinsă de mijloace de transport din vecinătate. Construcţia City Park Mall a fost anunţată în martie 2006, iar lucrările au fost finalizate în luna mai 2008.

City Park Mall of Constanţa a fost inaugurat în luna mai 2008 şi este cel mai grandios proiect de shopping, leisure & entertainment din oraşul Constanţa, rezultatul unei investiţii de aproape 70 de milioane de euro, care a generat peste 1.500 de locuri de muncă şi a devenit un reper important, atât pentru locuitorii oraşului, cât şi pentru turişti.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii