Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:41 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

KFC a implinit 15 ani de activitate in Romania

ro

24 Apr, 2012 18:32 1372 Marime text

Marti, 24 aprilie 2012

Peste 17 milioane de euro investiti si peste 1300 de locuri de munca create in cei 15 ani de activitate

Cel mai popular lant de restaurante cu preparate de pui din lume, avand peste 12 milioane de clienti in 109 tari, sarbatoreste implinirea a 15 ani de la deschiderea primului restaurant in Romania.

Cu o experienta vasta pe piata romaneasca, KFC a depasit cu succes perioada de criza, aflandu-se permanent in topul preferintelor culinare ale clientilor: peste 4 milioane de portii au fost vandute de la inceputul anului in restaurantele KFC.

Din 1997 si pana in prezent, KFC a deschis 42 de restaurante in Romania, dintre care 18 in Bucuresti, 4 in zona de nord-est, 12 in zona de sud-est, 5 in zona de vest si 3 in centrul tarii. Incepand cu anul acesta, strategia de dezvoltare a companiei se axeaza in principal pe deschiderea de restaurante de tip drive-thru. In prezent, KFC detine un restaurant de acest tip la Sibiu, 17 restaurante de tip stradal si 24 de restaurante situate in centre comerciale.

Totodata, alaturi de Polonia, Cehia si Ungaria, KFC Romania a fost printre primele tari din Europa care a adoptat sloganul global SO GOOD, un slogan care defineste toate actiunile intreprinse de brand la nivel international si local.

"15 ani de activitate pe piata romaneasca sunt pe de o parte un rezultat al relatiei dintre brand si oameni -clienti, angajati si partenerii locali - si pe de alta parte un rezultat al muncii pe care o desfasuram in fiecare zi pentru ca produsele KFC sa fie mereu proaspete si de cea mai buna calitate. Le multumim celor care au contribuit la succesul KFC in Romania. Impreuna suntem SO GOOD." declara Carmen Lupulet, Chief Marketing Officer KFC Romania.

In cei 15 ani de activitate, KFC a venit in sprijinul comunitatilor alaturandu-se campaniilor de strangere de fonduri pentru persoanele devaforizate -"Vreau in clasa a noua", Mame bune, copii sanatosi", "Eu cum ajung la scoala"-, sustinand dezvoltarea tinerilor - proiectul "Arta uneste sufletele fara discriminare" dedicat copiilor cu deficiente de vedere, programul de acordare de burse KFC Student, sau prin initierea de actiuni pentru protejarea mediului inconjurator - programul national "Imi place Romania curata" precum si sustinearea proiectului „Copacul de hartie".

De asemenea, KFC a dezvoltat periodic oferte atractive si accesibile, a introdus in meniu noi produse care au intrat rapid in topul produselor preferate de clienti si a imbunatatit constant produsele si meniurile deja existente (sandwich-uri, salate, deserturi, bauturi).

Despre KFC Romania

Lantul de restaurante KFC este operat in sistem de franciza, licenta pentru Romania fiind acordata in 1997 companiei US Food Network. In prezent, in Romania sunt deschise 42 de restaurante KFC dintre care 18 numai in Bucuresti, restul fiind in orase precum Timisoara, Cluj-Napoca, Constanta, Suceava, Oradea, Pitesti si Brasov.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii