Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:35 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

In viitorul apropiat, bucurestenii s-ar putea plimba prin capitala cu telegondola - 05.02.2009

ro

05 Feb, 2009 19:26 718 Marime text

 In direct la Radio InfoPro,  Neculai Ontanu a declarat ca locuitorii sectorului 2 vor avea reducere la transportul în comun cu .. telegondola!

 În viitorul apropiat, bucureştenii, şi nu numai, s-ar putea plimba prin capitală cu ... telegondola! Ideea autorităţilor locale din sectorul 2 al capitalei nu este deloc una fantezistă, iar sursa de finanţare pentru acest proiect a fost deja găsită. Cel puţin aşa a susţinut primarul Neculai Onţanu, în direct la „Expresul de România” de la Radio InfoPro.
 Edilul le-a povestit celor doi realizatori ai matinalului, Ernest şi Ramon, că se gândeşte deja la unele facilităţi care ar putea fi acordate locuitorilor din sectorul pe care îl păstoreşte, dar şi celor din sectorul 1, pentru că traseul „telefericului” va trece şi pe acolo.
 Intrebat de cei doi realizatori ai programului de dimineata de la Radio InfoPro, Ernest si Ramon, ce se va intampla cu cei care în timpul plimbării cu telegondola, vor dori să coboare la un moment dat, Neculai Onţanu a declarat la „Expresul de România” că în acest caz  „călătorii vor putea folosi o ... paraşută”!
 Trecand peste gluma facuta, primarul a specificat că este la concurenţă cu celebra autostradă suspendată a lui Sorin Oprescu. Proiect în care Neculai Onţanu crede, dar vrea totuşi ca el să fie primul!
Drept pentru care DJ-ii de la Radio Info Pro l-au sfătuit să tragă nişte cabluri noaptea, la fel ca cei care pun Internet „de cartier”, ca să nu-l vadă Sorin Oprescu şi să fie el primul cu proiectul gata.
 În plus, a mai precizat Neculai Onţanu, acest proiect va împuşca doi iepuri dintr-un foc: va rezolva şi problema traficului supra-aglomerat, dar îi va atrage şi pe turişti, care cu siguranţă vor dori să se plimbe măcar o dată pe deasupra Bucureştiului.
 Proiectul telegondolei ca mijloc de transport în comun vizează în special salba de lacuri a Bucureştiului: Pantelimon, Plumbuita, Dobroieşti, Fundeni, Tei şi Floreasca.
 „Expresul de Romania” este cea mai noua emisiune de la Radio InfoPro! Buna dispozitie, precum si cele mai haioase ştiri sunt aruncate "în aer” în fiecare zi, de luni pana vineri, de la 6 la 10. Responsabili: „matinalii” Ernest Fazekas si Ramon Cotizo.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii