Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:02 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iarna unui Cactus/Constantin Papadopol

ro

22 Feb, 2012 23:08 1146 Marime text
Aseara, a avut loc evenimentul marca Wild Art, vernisajul expozitiei IARNA UNUI CACTUS, expozitie realizata de artistul Constantin Papadopol si vernisata intr-un cadru intim,original,oferit de restaurantul Tossa.Wild Art a sarbatorit cel de al doilea eveniment al hibernalei si a lansat idea de White Art pentru spatial Tossa,inaugurandu-l cu IARNA UNUI CACTUS , cu deviza:materie colorata nu lumina colorata!

Lucrarile lui Constantin Papadopol s-au dorit a fi un demers coerent al zonei mentalului, spre cel al sacrului si al imaginatiei, prin semn plastic. Notele biografice, critice si laudative au fost asigurate de catre Prof. Univ. Dr.Marian Cojoc, vicepresedinte al Wild Art, de Prof. Univ. Dr.Vasile Sarbu, de presedintele Uniunii Artistilor, Filiala Constanta, Eusebio Spanu si de Laura Stroe, presedintele Wild Art.

Au fost prezenti la eveniment distinsi invitati, iubitori de arta, care s-au bucurat deopotriva de arta conceptuala a lui Constantin Papadopol cat si de cuvintele pline de savoare si inteles ale artistului care, foarte scurt a conchis:"Vai de pictura care are nevoie de explicatii!"

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii