Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:25 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Holograf celebrează femeia în Club Tribute din București! Urmează Constanța!

ro

08 Mar, 2012 22:02 826 Marime text

Trupa Holograf celebrează femeia printr-un concert special ce va avea loc în această seară pe scena Club Tribute din București, la care sunt așteptate peste 500 de persoane.

Trupa promite un recital de mai bine de o oră, ce va include hituri precum "Primăvara începe cu tine", "Nu mai e timp", "Dragostea mea" sau "Să nu-mi iei niciodată dragostea".

"Ce poate fi mai special pentru ziua de 8 Martie decât un concert al trupei Holograf? Nu cred că există cineva care să nu le știe piesele și care să nu fi trăit o poveste de iubire având pe fundal versurile lor. Noi, la Tribute, celebrăm femeia prin cea mai bună muzică", declară Dan Cociș, managerul Club Tribute.

Sâmbătă seara, trupa Holograf continuă celebrarea femeilor printr-un alt concert special, ce va avea loc de această dată la Tribute Summer Club din Mamaia.

"Sâmbătă seara este rândul doamnelor și domnișoarelor din Constanța să se bucure de un concert Holograf la Tribute Summer Club. Începem încă de pe caum seria evenimentelor de marcă în această locație, iar în sezonul cald vă vom surprinde cu alte concerte de marcă", mai spune Dan Cociș.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii