Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:46 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Grupul de Dezvoltare Durabila se implica in "Scoala Altfel"

ro

06 Apr, 2012 21:31 636 Marime text

Asociatia Grupul de Dezvoltare Durabila a demarat proiectul „Descopera-ma pe mine". Proiectul s-a desfasurat in colaborare cu Scoala numarul 12 din Constanta, si a implicat elevi din clasele 5-8. Pe parcursul a trei zile, voluntarii GDD au discutat cu elevii, au organizat jocuri si concursuri, astfel incat toti cei prezenti sa petreaca cateva ore de relaxare intr-un mod activ si placut.

„ Proiectele pe care noi le derulam au o componenta educationala. Nu este prima data cand ne implicam in proiecte scolare. Mai avem in derulare doua proiecte in colaborare cu elevii din Consiliul Judetean al Elevilor, proiecte care se refera la Simularea Parlamentului European si la Cercul de Jurnalism" a precizat Roxana Evdochim, coordonator programe din cadrul GDD.

Proiectul „Descopera-ma pe mine" a fost coordonat de voluntarii Gabriel Chitic si Ionut Chitic, fiind ajutati de Nicola Lambru.

Grupul de Dezvoltare Durabila este o organizatie neguvernamentala care isi propune sa demareze proiecte in domeniile protectiei mediului, turismului si de cultura civica.

Biroul de presa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii