Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:04 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FALL KICK OFF - cel mai important eveniment sportiv in aer liber al toamnei

ro

15 Sep, 2011 16:28 1705 Marime text

poster_fall_kick_off_event_17.9.11.jpg8 ore de sport, peste 500 de participanti

Sambata, 17 septembrie 2011

Roaba de cultura (Herastrau, pajistea Pescarus)

Bucuresti, 15 septembrie 2011

World Class Romania si Asociatia Green Revolution va invita sa va alaturati celor 500 de persoane confirmate pana acum la cel mai important eveniment sportiv in aer liber al toamnei - ,,FALL KICK OFF" - sambata, 17 septembrie, la ,,Roaba de cultura", pe pajistea Pescarus, din parcul Herastrau.

,,Green Revolution sustine stilul de viata sanatos; prin urmare am organizat acest eveniment cu scopul de a oferi bucurestenilor o altfel de sambata in aer liber - o sambata in care acestia sa isi testeze abilitatile fizice si sa se bucure de miscare in natura", a spus Raluca Fiser, presedinte Green Revolution.

Un corp frumos, inseamna un corp sanatos, iar disciplina in antrenament aduce satisfacții pe masura, chiar și in parc. Tocmai de aceea, am venit cu posibilitatea explorarii activitatilor sportive pentru publicul larg la <<Roaba de cultura>>, oferind lectii gratuite de Kick Box sau Combat Force, in fiecare vineri, si de Pilates sau Yoga, in fiecare sambata. In cadrul evenimentului Kick off - așa cum fiecare client de-al nostru este tratat in mod individual in funcție de multiplele așteptari și nevoi - așa și participantii isi vor putea alege clasele preferate din cadrul evenimentului. <<Customizat>> este un cuvant indragit de noi in ultimul timp", a declarat Andreea Ionita, Marketing Manager World Class Romania.

Programul evenimentului este:

GROUP TRAINING CHALLENGE

10:00 PortDeBras (40 min) cu Ana Cordea & Ovidiu Atanasiu

10:45 Booty Express (30 min) cu Andreea Pavel & Dumitru Butilca

11:20 X-Fit Express (30 min) cu Anca Bucur & Per Markussen

12:00 ZUMBA (40 min) cu Adriela Morar & Petrisor Ruge

12:45 Dance Revolution (40 min) cu Per Markussen & Richmond Bachia

13:30 Kick Box (40 min) cu Alexandra Anastasiu & Costin Bucura

CYCLING CHALLENGE

15:00 Welcome to a Perfect Day (60 min) cu Andrei Penu & Cristina Constantinescu

16:00 Hot & Steamy (60 min) cu Anca Bucur & Peter Ambjorn

17:00 Get Ready for Party (60 min) cu Kristof Ladislau & Richmond Bachia

Intrarea la eveniment este gratuita iar rezervarile pentru biciclete se fac la adresa de email dan.ciornei@worldclass.ro.

,,FALL KICK OFF" este un eveniment organizat de World Class Romania si Asociatia Green Revolution, sustinut de Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti .

World Class Romania si Asociatia Green Revolution sustin stilul de viata sanatos, pe care il promoveaza in cadrul editiilor de ,,Fitness Revolution" (actvitati sportive gratuite, in aer liber: Pilates, Power Yoga, Combat Force si Kick Box), in fiecare weekend la ,,Roaba de cultura" (http://greenrevolution.ro/proiecte/detaliu.php?id=21, www.roabadecultura.ro).

****

World Class Romania

Cu o tradiție de peste 10 ani in Romania sub sloganul-ul "we create shapes", cu 6 cluburi și peste 15.000 de membri, World Class Fitness Romania este liderul de de centre de fitness din Romania si Europa, un brand dinamic, trasatura resimtita in esenta si in evolutie. Sanatatea este cea care ii ofera frumusețea, cladindu-se doar alaturi de pasiune, de distractie, de echilibru si de spiritul de echipa, nascut din dorinta unei calitati sporite a vietii.

Pentru mai multe detalii: www.worldclass.ro

Green Revolution este prima asociatie nonguvernamentala de ecologie urbana din Romania. Asociatia pune in practica masurile ce stau la baza construirii unui oras verde.

Green Revolution si-a propus sa schimbe lucrurile pe termen lung: prima dimensiune a proiectelor Asociatiei este una activa, care pune accentul pe miscare, educatie si crearea unei comunitati urbane durabile.

A doua dimensiune a proiectelor Asociatiei vizeaza dezvoltarea dialogului constructiv intre sectorul privat si public, intre societatea civila si autoritati.

Pentru mai multe detalii: www.greenrevolution.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii