Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:28 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Eveniment - Out of Doors Fest

ro

06 Sep, 2012 22:00 1499 Marime text

afis_oodf.jpgAccesul la evenimentul principal al Out of Doors Fest (concertele rock) se va desfasura la ora 17:00, si va fi permis in baza abonamentelor, achizitionate anticipat sau in ziua festivalului de la intrare, si a biletelor pentru 1 zi (disponibile doar la intrare).

Programul celor 3 zile de festival include si diverse activitati de zi ca workshop-uri pe diverse instrumente muzicale, concerte ale trupelor Highschool Band, activitati de voluntariat, menite sa ajute la dezvoltarea culturii tinerilor constanteni, unde intrare va fi libera.

Una dintre cele mai importante activitati de zi a festivalului este Highschool Fest, un festival de muzica dedicat tinerilor liceeni. In Highschool Fest vor concerta trupe de liceeni care fac parte din proiectul Highschool Band, proiect initiat de ONG-ul Constantean GRUPUL PENTRU JURNALISM CULTURA SI COMUNICARE coordonat de muzicianul Mihai Ursu, cu ajutorul voluntar al muzicienilor Emil Tanase si Viorel Teodoroiu. Scopul acestui proiect este descoperirea, instruirea si promovarea tinerelor talente muzicale din Constanta, recrearea unui curent cultural prin constituirea si sustinerea trupelor tinere. Cele sase trupe componente ale proiectului HSB ce vor participa la acest festival sunt sunt TRUPA 9, HANGOVER, OVERFLOW, SOUTHRIVER , WORDS ON SAND si TREISPE CUVINTE. Concertul este organizat cu sprijinul Clubului Doors Constanta in cadrul evenimentului Out of Doors Fest.

Cele trei worksop-uri - chitara/bass, baterie si chitara, vor fi sustinute de Ursu " Stuwie" Mihai (bass), Emil Tanase (tobe) si Cosmin Culea (chitara). In cadrul acestor workshop/uri dorim sa captam atentia tinerilor spre arta, cultura si sa stimulam sensibilitatea estetica a acestora.

Asociatia Mai Mult Verde este o organizatie non -guvernamentala ce va desfasura activitati de voluntariat in cadrul evenimentului OUT OF DOORS FEST, avand scopul de a promova si dezvolta o atitudine responsabila faţă de mediu la nivelul publicului larg, prin proiecte care aduce beneficii reale mediului.

Accesul publicului laactivitatile de zi din cadrul festivalului,se va face :

Incepand cu ora 10:00, pana la ora 14:00. Programul acestor activitati este:

 Vineri, 14.09.2012 - 10:30/11:30 Workshop Chitara Bass;

 Sambata, 15.09.2012 - 11:00/13:00 Highschool Fest;

 Duminica, 16.09.2012 -11:00/12:00 Workshop Baterie;

-12:00/13:00 Worksop Chitara.

Pentru o aprofundare detaliata, gasiti informatii pe www.maimultverde.ro, www.facebook.com/HighschoolbandConstanta.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii