Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:57 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

EcoPaparazzi îşi anunţă câştigătorii lunii aprilie

ro

03 May, 2011 17:04 1362 Marime text

banner_300.jpgBucureşti, 3 mai 2011: Astăzi au fost anunţaţi câştigătorii concursului EcoPaparazzi din luna aprilie. Din cele 20 de lucrări înscrise în concurs, 3 fotografii au atras atenţia publicului prin problemele pe care le-au semnalat: gunoaie aruncate în locuri nepermise. Câştigătorii au fost premiaţi de ECDL Romania şi High Sports. Concursul s-a desfăşurat în perioada 1 - 30 aprilie 2011 pe platforma www.ecopaparazzi.ro, dezvoltată în parteneriat cu Trilulilu şi cu sprijinul Asociaţiei Environ şi al UPC România. Concursul continuă şi în luna mai şi va avea ca premii o bicicletă oferită de Tetra Pak România şi o tabără pentru copii organizată de Adventure CAMPS.

premiul_i_-_iuliana_hainarosie_-_gunoaie.jpgÎntre 1 şi 30 aprilie, toţi cei care au dorit să atragă atenţia asupra felului în care este pus în pericol mediul înconjurător au putut înscrie dovezi foto sau video ale acestor nereguli pe platforma www.ecopaparazzi.ro. Participanţii provin din judeţele: Bucureşti, Constanţa, Vrancea, Caraş-Severin, Dolj, Sibiu etc. Publicul le-a ales pe cele mai populare dintre acestea iar juriul le-a validat. Astfel, câştigătorii lunii aprilie sunt:

Premiul I(un aparat foto şi un certificat ECDL): Iuliana Hainăroşie, judeţul Vrancea - "Gunoaie"

premiul_iii_-_radu_sergiu_-_relatia_om-natura.jpgPremiul II (accesorii sport): Emil Dumitrele, judeţul Constanţa - "Şi gunoaiele se parchează"

Premiul III(accesorii sport): Radu Sergiu, judeţul Caraş-Severin - "Relaţia om-natură"

Lucrările câştigătoare pot fi accesate la adresa http://www.trilulilu.ro/canal/ecopaparazzi/concurs-aprilie-2011.

Concursul s-a desfăşurat pe platforma www.ecopaparazzi.ro, dezvoltată în parteneriat cu Trilulilu şi cu sprijinul Asociaţiei Environ şi al UPC România. Premiile au fost puse la dispoziţia câştigătorilor prin amabilitatea ECDL România şi High Sports.

Concursul continuă şi în luna mai pe www.ecopaparazzi.ro. De această dată, ne vom concentra atenţia asupra cutiilor de lapte. Pentru a participa, doritorii trebuie să trimită la adresa contact@ecopaparazzi.ro fotografii sau filmuleţe care arată cum reciclează ambalajele de lapte (depunerea acestora la containerul albastru de colectare selectivă). Premiile acestei ediţii vor fi: o bicicletă oferită de Tetra Pak România şi un bilet pentru o tabără de copii organizată de Adventure CAMPS.

Declaraţie de presă:
"EcoPaparazzi.ro îşi propune să devină locul în care noi toţi putem aduce mărturii ale indiferenţei faţă de mediu, pentru dezvoltarea spiritului civic. Doritorii pot încărca fotografii şi filme la adresa www.ecopaparazzi.ro şi pot discuta între ei. Se urmăreşte activarea comunităţii eco în spaţiul online, datorită posibilităţilor extinse pe care acesta le oferă pentru promovarea unui mesaj responsabil faţă de mediul înconjurător." spune Nicoleta Talpeş, Managing Partner Media Image Factory, iniţiator Ecopaparazzi.

Despre EcoPaparazzi:
EcoPaparazzi este un proiect al agenţiei Media Image Factory. EcoPaparazzi îşi propune să devină o prezenţă online permanentă. Concursul EcoPaparazzi.ro se va desfăşura lunar, iar platforma va deveni un loc în care toţi cei interesaţi de protecţia mediului pot atrage atenţia asupra problemelor pe care le sesizează în comunităţile lor. Aici pot interacţiona, creând o comunitate cu o voce puternică - o comunitate care, treptat, să poată provoca autorităţile la depistarea celor mai eficiente soluţii pentru a trata problemele de mediu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii