Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:37 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ea este Selena Gomez de Romania! Va place?

ro

01 Mar, 2012 20:08 754 Marime text

Se pregateste o noua aparitie fermecatoare in showbiz-ul autohton! Un nou "teen idol" care va lua cu asalt topurile muzicale, caci single-ul pe care urmeaza sa-l lanseze la jumatatea lunii martie va fi cu siguranta un adevarat succes!

Francesca Lucarelli este supranumita Selena Gomez de Romania, iar asemanarile fizice sunt izbitoare. Ce-i drept, frumoasa romanca de origine italiana, are niste picioare lungi si frumoase pe care adevarata Selena Gomez si le-ar fi dorit pentru a face senzatie la bratul lui Justin Bieber! La cei aproape 17 ani pe care ii are, Francesca nu este pasionata doar de muzica! Invata la un liceu cu predare in limba engleza, cunoaste si vorbeste la perfectie patru limbi straine, joaca tenis,are o adevarata colectie de medalii si participa la olimpiade! Si asta nu e tot! Francesca este plina de surprize, e o adolescenta talentata care ia lectii de canto si isi doreste sa ajunga sa cante intr-o zi pe marile scene ale lumii! I se spune din ce in ce mai des ca seamana cu Selena Gomez. Uneori chiar o deranjeaza acest lucru, dar va lasam pe voi, cititorii, sa ne spuneti care dintre ele doua este mai frumoasa: Selena Gomez sau Francesca Lucarelli?

Si-ar dori sa cante cu Rihanna sau alaturi de Bob Sinclair

Francesca Lucarelli are incredere in ea si este convinsa ca va reusi sa urce in topuri!Si-ar dori sac ante alaturi de Rihanna sau David Guetta, dar ii plac si Dj-ii Bob Sinclair sau Calvin Harris.

"De mica mi-a placut muzica si mi-am dorit sa-mi construiesc o cariera muzicala. Sunt convinsa ca voi face treaba buna si nu o sa dezamagesc! Sper sa urc repede in topuri si sa ajung sa cant alaturi de Rihanna sau David Guetta. Dar imi plac si DJ-ii Bob Sinclair sau Calvin Harris. Ar fi un vis devenit realitate!", spune Francesca Lucarelli. Cat despre asemanarea cu Selena Gomez, frumoasa adolescenta nu a avut prea multe de completat: "Nu ma deranjeaza, dar nici nu ma flateaza! Cu siguranta sunt mai buna decat Selena Gomez! Si ceva mai inalta!"

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii