Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:16 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

“Copiii nu se pierd, ajung la Radio Vacanţa – Brăţara de Vacanţă” Ediţia a 5-a

ro

04 Jun, 2014 12:30 2226 Marime text
Radio Vacanţa, „Vivat – din grijă pentru familie” şi Crucea Roşie Română, filiala Constanţa anunţă lansarea celei de-a cincea ediţii a campaniei „Copiii nu se pierd, ajung la Radio Vacanţa – Brăţara de Vacanţă”. Startul proiectului din acest an este susţinut de Bionect şi Acutil.

Conferinţa de presă va avea loc Joi, la ora 11.30 la sediul Radio Vacanţa-Radio Constanţa, Vila Nr.1 din Mamaia.

Anul acesta vor fi oferite 20.000 de brăţări din Supertek 1, material asemănător hârtiei cerate, rezistent la apă, pe care se vor trece câteva elemente de identificare (numele copilului, un număr de telefon al părinţilor, numărul de telefon al Radio Vacanţa).
Brăţările vor fi distribuite pe plajă şi prin intermediul farmaciilor independente semnalizate Vivat din Staţiunea Mamaia, Eforie Nord, Costineşti, Saturn şi Venus, dar şi în unităţile hoteliere care îşi vor dori acest produs, la recepţie. De asemenea, vor fi tipărite şi distribuite 25.000 de hărţi cu staţiunile de pe litoral, dar şi cu traseele turistice din Dobrogea prin intermediul proiectului i-tour.ro.
Campania „Copiii nu se pierd, ajung la Radio Vacanţa” se desfăşoară în perioada 1 iunie-1 septembrie şi presupune ieşiri pe plajă, cu voluntarii de la Crucea Roşie - filiala Constanţa, în toate staţiunile.
Brăţara de Vacanţă este destinată familiilor care ajung în vacanţă în staţiunile de pe Litoral, interesate de siguranţa copiilor lor, grupurilor de copii veniţi în tabără sau cantonament alături de profesori, antrenori sau educatoare. Beneficiarii direcţi ai campaniei sunt copiii cu vârste între 0 şi 7 ani care poartă brăţara de vacanţă.
Campania „Copiii nu se pierd, ajung la Radio Vacanţa – Brăţara de Vacanţă” a fost lansată în anul 2010, fiind o iniţiativă a Radio Vacanţa.
Despre parteneri:

Vivat – Din grija pentru familie

Vivat este un program destinat pacienţilor, pe care îl găsiţi în farmaciile independente semnalizate Vivat. Recunoaşteţi farmacia Vivat după însemnul “Partener Vivat” afişat în vitrină sau pe caseta luminoasă.
 
Farmaciile independente semnalizate Vivat oferă servicii superioare pacientilor şi soluţii personalizate de sănătate. Intreabă în farmaciile independente semnalizate Vivat de trusa Vivat. Trusa pentru o stare de bine!
 
Întelegem cât de important este să te simţi sănătos ca să te bucuri cu adevărat de viaţă. Iar asta indiferent de vârstă sau de nevoile tale. Aşadar, vizitează-ne în farmaciile Vivat.
Informații utile, legate de farmaciile independente semnalizate Vivat şi sfaturi de sănătate, găsești pe www.vivat-familia.ro și www.facebook.com/VivatFamilia

Bionect

Bionect Cremă este crema cu acid hialuronic în concentrație crescută - 0,2% - recomandată pentru tratamentul rănilor și leziunilor cutanate. Bionect Cremă stimulează regenerarea rapidă datorită proprietăților acidului hialuronic de a hidrata și de a favoriza vindecarea țesuturilor tegumentare.

Acidul hialuronic este o substanță naturală aflată în mod fiziologic la nivelul pielii, cunoscută pentru  efectul său antioxidant și hidratant. Atunci când se află în concentrație mare susține refacerea rapidă și estetică a pielii, accelerând vindecarea.

Acutil

Acutil este un supliment alimentar care conţine nu numai acizi graşi nesaturaţi Omega 3, cât şi extract de Ginko Biloba, fosfatidilserină, vitamina E, acid folic, vitamina B12. Combinaţia ingredientelor specifice din Acutil îmbunătăţeste activitatea creierului şi a memoriei menţinând starea de bine mentală.
Acutil furnizează o protecţie nutritivă care poate ajuta în menţinerea funcţiilor şi performanţelor cerebrale. Este recomandat în mod particular persoanelor în vârstă sau adulţilor supuşi stresului/suprasolicitarii intelectuale, la care deficitele nutritive pot avea un impact mai mare asupra organismului.

Parteneri: Asociaţia Litoral-Delta Dunării, Asociaţia Patronală Mamaia, Patronatului Firmelor din Turism “Ion Movilă” Eforie-Techirghiol, Maritimo, RATC, Eurosantis, Farmacia Vital, Polfides, Farmactiv, Parthis, Hipograc Farm.

Parteneri media: TV Neptun, Antena 1 Constanţa, Litoral TV, TV Alpha Media, Telegraf Cuget Liber, Gazeta de Năvodari, România Liberă, Observator de Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii