Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:49 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat CERONAV - Program evenimente

ro

07 Sep, 2011 17:23 806 Marime text

Vă transmitem mai jos programul evenimentelor pe care Centrul Român pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Personalului din Transporturi Navale - CERONAV le va organiza la Centrul de Informare şi Instruire InfoDanube, până la finele anului 2011.

SEPTEMBRIE

Educaţie competitivă prin acţiuni de cooperare între şcoală şi industria navală - 07.09.2011 - seminar de informare şi dezbateri cu participarea reprezentanţilor CERONAV şi a celor din industria navală.

Educaţia şi instruirea continuă în perspectiva dezvoltării transportului pe ape interioare - 20.09.2011 - seminar de informare şi dezbateri cu participarea instituţiilor de educaţie şi instruire din domeniu dar şi a companiilor de navigaţie, operare portuară şi autoritatea navală.

OCTOMBRIE

Copiii şi părinţii discută despre meseriile din domeniul transportului naval - 06.10.2011, eveniment la care vor fi invitaţi părinţi care activeaza în domeniul transportului naval împreună cu copii lor.

Cum să-ţi construieşti o carieră în domeniul navigaţiei pe ape interioare - 18.10.2011, seminar de informare pentru elevii din anii terminali de la Grupul Şcolar de Marină din Galaţi.

NOIEMBRIE

Viitorii ingineri navalişti se informează despre cariera în domeniul navigaţiei pe ape interioare - 16.11.2011, seminar de informare pentru studenţii de la Facultatea de Arhitectură Navală din Galaţi.

Dunărea şi arta - 21 - 25.11.2011 - expoziţie de tablouri, fotografii, materiale video, fond de carte de specialitate, etc. cu participarea mai multor grupuri de vizitatori, eveniment organizat în colaborare cu Centrul Cultural Dunărea de Jos din Galaţi. Durata va fi de o săptămână astfel încât să poată fi vizionate exponatele de cât mai mulţi vizitatori.

DECEMBRIE

Să învăţăm despre Dunăre şi transportul naval - 07.12.2011 - lecţie organizată la bordul InfoDanube - participanţi fiind elevi din ciclul gimnazial, profesori şi reprezentanţi ai Inspectoratului Şcolar Judeţean Galaţi.

Metode şi strategii de recrutare de personal pentru sectorul de transport pe ape interioare - 15.12.2011 - transfer de know how între managerii de resurse umane din cadrul companiilor de navigaţie, şantiere navale, companii de operare portuară, administraţii fluviale/portuare.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii