Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:16 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ciuc Premium caută cel mai bun chitarist de pe Facebook

ro

10 Apr, 2012 14:52 1655 Marime text
4747475.jpgCiuc Premium oferă, pentru al doilea an consecutiv, o chitară de colecție semnată de membrii formației Bon Jovi, model Squier Strat by Fender. Concursul se desfășoară pe pagina de Facebook Ciuc Premium, în aplicația „Câștigă chitara Bon Jovi" până în data de 19 aprilie 2012.

Sunt în ediție limitată doar 100, răspândite în toată lumea, sunt Fender, poartă semnăturile membrilor formației Bon Jovi. Sunt chitarele Bon Jovi de colecție, iar Ciuc Premium pune la dispoziția fanilor șansa de a câștiga o chitară originală, care a prins viață în mâinile lui Jon Bon Jovi, pe acordurile melodiei „It's my life".

Experiența consumului de bere pornește de la un produs de calitate cu un gust inconfundabil și se completează cu prieteni, muzică, stare de bine. Prin comunicarea de brand ne-am dorit să ducem Ciuc Premium la nivelul unei experiențe complete și memorabile pentru consumatorii noștri", spune Daniela Grigorescu, Senior Brand Manager Ciuc în cadrul Heineken România.

Chitarele au fost create cu ocazia împlinirii a 25 de ani de colaborare cu Universal Music și nu pot fi achiziționate de publicul larg. Dintre cele 100 de chitare, 40 au rămas în S.U.A, 20 au luat drumul Asiei, 5 au plecat în Australia și Noua Zeelandă, iar 35 s-au oprit în Europa. Dintre acestea, 3 se află în România, iar Ciuc Premium pune la bătaie una dintre ele, pentru al doilea an consecutiv.

De-a lungul timpului, Fender a creat modele personalizate pentru cei mai mari chitariști din lume: Richie Sambora, Jeff Beck, Jimi Hendrix, Ritchie Blackmore, Eric Clapton, Billy Corgan, Dick Dale, Tom Delonge, David Gilmour, Buddy Guy, Eric Johnson, Mark Knopfler, Yngwie Malmsteen, John Mater, Dave Murray, Jim Root, Kenny Wayne Shepard, Eddie Van Halen și Stevie Ray Vaughan.

Chitara Bon Jovi dă startul unei veri de concerte sponsorizate Ciuc Premium în cadrul platformei "Ciuc Music. Live Music".

Aplicația "Câștigă chitara Bon Jovi" poate fi accesată aici:

http://www.ciucpremium.ro/facebook.guitar/index/wall-post

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii