Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:58 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

City Park Mall premiaza cel mai frumos OU GIGANT de Paste - Voteaza oul preferat pe Facebook -

ro

13 Apr, 2011 17:15 871 Marime text
Constanta, 13 Aprilie 2011. City Park Mall ii provoaca pe cei mai talentati elevi ai Liceului de Arta la un inedit concurs de incondeiat oua. Participantii vor avea la indemana 25 de oua gigant pe care le vor putea incondeia dupa bunul plac si in functie de inspiratie. Sunt acceptate chiar si cele mai nastrusnice idei. Pana acum au prins contur 10 oua, unul mai fashionist decat altul: de pilda Oul Hipopotam, Oul incas, Tom si Jerry sau chiar portretul lui Aladin.

Te asteptam pe pagina de Facebook a City Park Mall, pentru a vedea ultimele poze cu ouale gigant si foarte important pentru a vota oul preferat de Paste.

Toti elevii ce incondeiaza oua de Paste vor fi recompensati cu vouchere de cumparaturi. In plus, City Park Mall va oferi si trei premii in bani pentru cumparaturi in mall, dupa cum urmeaza:

- Premiul I- 500 lei

- Premiul al II- lea- 300 lei

- Premiul al III- lea- 100 lei

Sorin Scintei, Directorul General al City Park Mall a declarat: "Acest concurs este o provocare pentru elevii Liceului de Arta. Acum au posibilitatea de a da frau ideilor lor si de a incondeia oua gigant, altfel decat in modul traditional in care au fost invatati. In plus, au marea sansa ca lucrarile lor, deja expuse in mall-ul nostru sa fie vazute de zeci de mii de constanteni, iar online pe facebook de alte sute de mii de oameni care ii pot vota. Noi vom rasplati primele 3 oua votate la acest concurs si speram sa continuam acest parteneriat de succes realizat impreuna cu Liceul de Arta si cu alte ocazii."

Va dorim Sarbatori pline de Lumina si va asteptam la City Park Mall!

###

City Park Mall din Constanţa este situat în Bulevardul Alexandru Lăpuşneanu nr. 116 C, în zona de nord a oraşului Constanţa, în Parcul Municipal, pe malul lacului Tăbăcărie. City Park Mall este delimitat de două bulevarde principale şi are vizibilitate foarte bună şi acces uşor, prin reţeaua extinsă de mijloace de transport din vecinătate. Construcţia City Park Mall a fost anunţată în martie 2006, iar lucrările au fost finalizate în luna mai 2008.

City Park Mall of Constanţa a fost inaugurat în luna mai 2008 şi este cel mai grandios proiect de shopping, leisure & entertainment din oraşul Constanţa, rezultatul unei investiţii de aproape 70 de milioane de euro, care a generat peste 1.500 de locuri de muncă şi a devenit un reper important, atât pentru locuitorii oraşului, cât şi pentru turişti.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii