Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:22 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cinnabon Romania lanseaza trei noi retete

ro

24 Apr, 2012 18:28 2008 Marime text

produse_cinnabon.jpgMiez Dulce cu mere sau cu cirese si Cupcakes cu capsuni, produse care au facut senzatie printre clientii Cinnabon din S.U.A, sunt disponibile si in brutariile Cinnabon din Romania

Miez Dulce cu mere sau cu cirese si Cupcakes cu capsuni sunt noile produse pe care Cinnabon le aduce in Romania pentru amatorii deserturilor fine si aromate. Produsele pot fi gasite in brutariile Cinanbon din Bucuresti si Constanta incepand de sambata, 21 aprilie.

Calde si proaspat pregatite in fata clientilor, Miez Dulce cu mere si Miez Dulce cu cirese sunt propunerea Cinnabon pentru aceia care doresc sa incerce un desert rafinat si delicios. Topping-ul de mar sau de cirese, presarat peste miezul dulce al rulourilor aromate cu scortisoara Makara si zahar brun, va surprinde placut chiar si cele mai pretentioase gusturi.

Pentru iubitorii de Cupcakes, Cinnabon aduce in meniu un nou produs cu aroma de capsuni care ne aminteste ca a sosit primavara. Inca de la introducerea pe piata din Romania, deliciile Cupcakes s-au clasat cu succes in topul preferintelor clientilor, in prezent fiind disponibile in meniu inca trei sortimente cu vanilie si ciocolata: Vanilla Bliss, Chocolate Passion si Red Velvet.

In Romania, clientii pot gasi in brutariile Cinnabon rulouri clasice cu scortisoara, rulouri Pecanbon cu nuci pecan si caramel, Chocobon, Cinnabon sticks, Cinnabon Bites, Miez Dulce, Cupcakes. Pe langa aceste prajituri, acestia au la dispozitie si o serie de bauturi specifice brandului - MochaLatta Chill, Chillattas, precum si bauturi calde precum espresso, caffe latte, capuciono, ciocolata calda si bauturi racoritoare.

Despre Cinnabon

Cinnabon este lider international in domeniul rulourilor cu scortisoara. In Romania, lantul de brutarii este prezent incepand cu anul 2009 si a inaugurat pana in prezent 6 locatii dintre care 5 in Bucuresti (in Baneasa Shopping City, Sun Plaza si Afi Cotroceni) si o locatie in Constanta (in Maritimo Shopping Center). La nivel mondial, Cinnabon detine peste 700 de brutarii in peste 30 de tari.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii