Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:14 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cateva motive pentru a vedea concertul "Celelalte Cuvinte - 30 de ani" de la Sala Palatului

ro

07 Dec, 2011 23:16 736 Marime text

Joi, 8 decembrie, la Sala Palatului din Bucuresti are loc concertul aniversar "Celelalte Cuvinte - 30 de ani". Cateva motive pentru care participarea la eveniment este un "must":

  1. Celelalte Cuvinte e o trupa-legenda. De 30 de ani pe scena, cu foarte putine schimbari de componenta.
  2. Sunt dovada fidelitatii si a crezului urmat. 4 din cei 5 membri ai trupei sunt in Celelalte Cuvinte de 30 de ani. Cel mai nou, Tiberiu Pop, are "doar" 25 de ani vechime.
  3. Sunt ca vinul de calitate: mai buni cu fiecare an. Sunt instrumentisti excelenti, iar vocalul Calin Pop e intr-o forma de zile mari. Veti vedea ce inseamna o trupa inchegata.
  4. Chiar daca de-a lungul anilor si-au schimbat stilul, si-au pastrat mereu coerenta.
  5. Cu ocazia acestui concert, inregistreaza primul album live si primul dvd live din cariera - poti fi o parte din acesta.
  6. „Motu" Pittis i-a descoperit si i-a sustinut.
  7. E rock progresiv, autentic.
  8. A pornit ca o trupa de liceu, s-a transformat in trupa de facultate si apoi a devenit una dintre cele mai iubite trupe din rock-ul romanesc.
  9. Tobele lui Tinu au devenit legenda: ocupa 3 x 3 metri pe scena, 16 canale pe mixer. Sunt cat un autoturism de teren si valoreaza cam tot atat.
  10. Au o pofta de cantat, cum rar intalnesti, chiar si la trupe de adolescenti. Setlist-ul de la Sala Palatului are 3 ore.
  11. Vor fi proiectii cu trupa din toate perioadele.
  12. Ca sa auzi live, in acelasi concert „Iarba prin par", „Daca vrei", ‚Armaghedon" si „Zmeie". In plus, ai ocazia de a asculta lucrarea rock „Oglinda" - o lucrare de 20 de minute, 6 acte.

Reguli acces:

- Accesul publicului se va face incepand cu ora 19.00

- Concertul va incepe la ora 20.00.

- Este interzis accesul cu orice aparatura video

- Este permis accesul cu aparat foto, cu obiectiv nedetasabil. Fotografii profesionisti au accesul permis pe baza acreditarilor de presa

- Biletele se vor putea achizitiona si de la Casa de bilete a Salii Palatului. Pretul va ramane nemodificat.

Dupa concert, fanii Celelalte Cuvinte vor avea ocazia de a primi autografe si de a petrece impreuna cu trupa in Jukebox Venue. Afterparty-ul va avea loc imediat dupa terminarea concertului de la Sala Palatului, dupa orele 23.00. Intrarea este libera.

Un eveniment prezentat de Miscarea de rezistenta si sustinut de Farmexpert.

Parteneri: Proges, News Outdoor Romania, Hotel Razvan Bucuresti, Bubu Booking House.

Recomandat de Rock FM.

Parteneri media: Jurnalul National, Ring, Sapte Seri, Zile si Nopti, Metalhead, Realitatea.net, Best Music, Maximum Rock, Metalfan, Port.ro, Metropotam.ro, Iconcert.ro, VoxPublica.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii