Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:41 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Caravana ALTFEM la Constanța! Semnează petiția pentru prima personalitate feminină pe o bancnotă românească!

ro

07 Nov, 2012 13:20 881 Marime text

București, 7 noiembrie 2012

Caravana națională „ALTFEM" va fi prezentă joi, 8 noiembrie 2012, în intervalul orar 11.00 - 19.00 în zona City Park Mall ( intersecția dintre Bd. Al. Lăpușneanu și Str. Soveja ) din Constanța.

TBWA\București alături de partenerii săi, Fundația Centrul Parteneriat pentru Egalitate (CPE) și ActiveWatch - Agenția de Monitorizare a Presei (AMP) au dat startul caravanei ALTFEM - Semnează petiția pentru prima personalitate feminină pe o bancnotă românească - www.altfem.ro!

Caravana a pornit din București si a parcurs alte 10 orașe din restul țării oferind posibilitatea oricui de a schimba istoria, semnând petiția pentru prima personalitate feminină pe o bancnotă românească.

Nu se propune încă o campanie de conștientizare, ci prima campanie care încearcă să schimbe ceva. O serie de personalități din România au semnat pentru schimbarea imaginii femeii în societate, pentru o istorie scrisă de toți românii, pentru prima personalitate feminină pe o bancnotă românească. Printre susținători s-au numărat atât oameni politici cât și jurnaliști printre care: Elena Udrea, Theodor Paleologu, Carmen Moldovan, Antonio Momoc, Cristina Țopescu sau cunoscutul om de radio și televiziune Andrei Gheorghe.

Oricine poate schimba istoria semnând pentru prima personalitate feminină pe o bancnotă românească.

Caravana își va încheia itinerariul cu Buzău (9 Noiembrie).

Cofinanțat prin Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial - Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, proiectul strategic va avea o durată de 24 de luni. Proiectul își propune îmbunătățirea percepției asupra rolului profesional și social al femeii și creșterea gradului de conștientizare a experților și operatorilor mass media, a partenerilor sociali, a organizațiilor societății civile, a autorităților publice din domeniul muncii și audiovizualului și a femeilor, în general, asupra problematicii egalității de șanse pe piața muncii.

Partenerii din cadrul proiectului:

TBWA\București este biroul local al rețelei multinaționale TBWA\, una dintre cele mai renumite și puternice companii de comunicare la nivel global, prezentă în peste 40 de țări. TBWA\ asigură servicii integrate de comunicare, de la strategie, creație și producție, la PR și evenimente speciale pentru clienți precum McDonald's, Mars, Michelin, Henkel, Beko sau adidas. Agenția TBWA\București a participat la diverse programe și campanii media pe teme de educație, asistență și integrare socială.

Fundația Centrul Parteneriat pentru Egalitate (CPE) este o organizație neguvernamentală care, de aproape 10 ani, propune soluții pentru îmbunătățirea calității vieții, prin integrarea egalității de șanse între femei și bărbați în domeniile economic, politic și social și prin promovarea egalității de gen.

ActiveWatch - Agenția de Monitorizare a Presei (AMP) este o organizație de drepturile omului specializată în drepturile mass media, anti-discriminare, bună-guvernare, comunicare și cercetare în domeniul mass-media.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii