Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:03 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bucureștiul l-a primit cu brațele deschise pe Canaf

ro

05 Mar, 2012 23:48 1016 Marime text

_dsc1224_resize.jpgJoi, 1 martie, în Jukebox Venue, a avut loc concertul Canaf Excentric Band, adică primul concert oficial Canaf la București și primul concert sub această denumire.

A fost o zi grea pentru fostul concurent la „Vocea României". De dimineață a fost la „Nine11 Studio" pentru o (primă) ședință foto, împreună cu trupa. Shooting-ul a continuat cu Canaf, fotografii individuale. Au urmat probe de sunet, pregătiri de concert și apoi emoțiile de dinaintea concertului. Oare câtă lume va veni? Cum îl va primi? Câți vin de curiozitate? Câți îi vor gusta blues-ul? Câți îl vor contesta, câți îl vor susține?

_dsc1271_resize.jpgCanaf s-a pregătit cu atenție pentru eveniment: a ales cele mai frumoase piese din setlist-ul său, și-a pregătit ținuta cu grijă, având ca punct forte pantofii de blues. Concertul a debutat cu un intro. Pe scena întunecată, Sorin Petrilă, Vlad Spătar, Răzvan Boroda și Vlad Apetroaiei s-au prezentat prin scurte solo-uri de instrumente. Apoi, a intrat în scenă Iulian Canaf. 700 de oameni l-au aplaudat și l-au susținut întreaga seară. Canaf Excentric Band a cântat mai bine de două ore, primind aplauze la scenă deschisă, onorând două bisuri. Canaf a acordat sute de autografe, majoritatea chiar pe scenă, în timpul concertului. Andra Covaleov (trupa TiPtiL), fosta colegă de la „Vocea României", a fost alături de el și pe scenă, cei doi cântând împreună „Hoochie Coochie Man".

dsc_0455_resize.jpg„A fost o seară minunată, pe care nu o voi uita curând. Mi-am dăruit inima și Bucureștiul a primit-o. Le mulțumesc tuturor celor care au venit la concertul meu." - a declarat Canaf.

Pentru Canaf Excentric Band urmează multe concerte prin țară și se conturează un turneu național, care va include, în mod firesc, Bucureștiul.

În continuare, o galerie foto marca „Nine11 Studio". Vom reveni în curând cu câteva fotografii din ședința foto.

Un eveniment susținut de: Music FM, Șapte Seri, BestMusic.ro, Realitatea.net, Iconcert.ro, Rețeaua Eventim.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii