Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:49 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

BILLA România ajunge la 70 de unități, deschizâd noi magazine în Mangalia și Slatina

ro

05 Dec, 2012 15:44 1118 Marime text

Rețeaua națională a BILLA România ajunge pe 6 decembrie la 70 de unități, când două noi magazine, unul în Magalia si cel de-al doilea în Slatina își vor deschide porțile pentru publicul larg.

Primul magazin pe care BILLA Romania îl deschide în Mangalia se va afla pe Strada Portului, nr 44A, cu un spațiu de vânzare de 857 mp și peste 7800 articole. Orarul de functionare al magazinului va fi de luni până sâmbătă, de la 7 la 22, iar duminica de la 8 la 21.

În cel de-al doilea magazin BILLA din Slatina consumatorii vor avea la dispoziție o gamă largă de articole, de peste 7800 produse și un spatiu de vanzare de 918 mp. Magazinul va fi situat în Aleea Muncii, nr. 2. Orarul de funcționare va fi de luni până duminică de la 8 la 22.

"2012 se dovedește un an foarte bun pentru noi: am ajuns iată, la 70 de unități în România, dupa ce și săptămâna trecută am inaugurat noi magazine. Ne vom continua planurile de expansiune până la finalul anului, cât și în 2013, pentru a fi cât mai aproape de clienții noștri", a declarat Sorana Georgia Director General BILLA România.

BLLA le oferă clienților o gamă variată de produse în cele două magazine nou deschise: fructe și legume livrate proaspăt în fiecare zi, produse de panificație și patiserie coapte în cuptoarele proprii din magazin sau produse preparate și semipreparate de la vitrina de Delicatese, alături de un bogat sortiment de carne proaspătă, precum și multe alte produse, de la alimente de bază sau băuturi și până la articole cosmetice şi de menaj.

Cele două unități nou deschise vor avea parte de o promoție specială: pentru cumpărături de peste 50 de RON clienții BILLA vor primi un bon valoric de 10 RON, în săptămâna 6-12 decembrie. Pe lângă aceasta, toți cei care vizitează noile magazine BILLA se vor bucura de o mulțime de promoții speciale la deschidere.

REWE International AG este liderul de piață în Austria pe sectorul de produse alimentare și de drogherie și unul dintre cei mai mari angajatori din țară. La nivel internațional, REWE International AG are un număr total de 72.000 de angajați care lucrează în aproximativ 3.600 de magazine. În anul 2011, cifra de afaceri a companiei a crescut la 12.83 miliarde de euro.

Compania este parte a REWE Group, unul dintre cele mai importante grupuri din Europa care activează în retail și turism. În prezent, 323.000 de angajați lucrează în cadrul REWE Group în 13 țări europene, iar cele aproximativ 15.700 de magazine au generat o cifră de afaceri de peste 48 de miliarde de euro.

REWE International AG are sediul central în Wiener Neudorf și operează rețelele BILLA, MERKUR, BIPA, PENNY și ADEG, precum și numeroase branduri proprii. Compania este de asemenea activă pe piața de turism din Austria, prin BILLA Reisen, JAHN REISEN, MERKUR IhrUrlaub și PENNY PACK´N´GO. În plus, REWE International AG operează cu succes pe segmentul de supermarketuri în Italia și în alte șapte țări din Europa Centrală și de Est: Bulgaria, Croația, Republica Cehă, România, Rusia, Slovacia și Ucraina.

BILLA România: BILLA este prezentă pe piața din România din februarie 1999 când a deschis primul supermarket din București. În prezent, BILLA operează 70 de magazine în cele mai importante orașe din România. Principalele valori BILLA sunt calitatea ridicată, prețurile scăzute și varietatea produselor. Compania deține brandurile proprii Clever, MY și BILLA, Clever fiind una dintre cele mai cunoscute și apreciate mărci proprii din România. BILLA România este unul dintre cei mai importanți anagajatori din România și a creat până în prezent peste 3.500 de locuri de muncă în întreaga țară.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii