Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:04 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bilete VIP la concertul Krypton Reunion

ro

23 Apr, 2012 22:11 1032 Marime text

În data de 10 mai, la The Silver Church, se sună adunarea pentru „Krypton Reunion". Apreciată și iubită de generații diverse, trupa Krypton se reunește în formula de aur. Fanii au la dispoziție și categoria de bilete VIP, care asigură locuri preferențiale, la mesele din separeurile de lângă scenă.

Acestea sunt disponibile în reţeaua Eventim și pe www.rezervariclub.ro , la preţul de 50 de lei. Numărul biletelor VIP este limitat, iar preţul acestora nu se va modifica nici după perioada de pre-sale.

Trupa Krypton se prezintă în fața publicului în componența care a fost definită ca „formula de aur". Eugen Mihăescu, Sorin Voinea, Răzvan „Lapi" Lupu, Gabriel „Guriță" Nicolau, împreună cu Cătălin Fotin vor susține concertul care marchează reîntoarcerea la sound-ul rock-ului clasic, o nouă etapă în cariera trupei: revenirea la matcă. Vechii admiratori ai trupei se vor bucura să asculte piese bine știute ca „Fetele cu ochii verzi", „Cheamă-mă" sau „Am crezut în ochii tăi".

Publicul tânăr are posibilitatea să regăsească sunetul rock-ului curat, abordat cu maturitatea unor muzicieni consacrați și cu creativitatea unor instrumentiști îndrăgostiți de rock.

Așadar, pe 10 mai, în The Silver Church, vă invităm la concertul care celebrează „Krypton Reunion" și deschide o pagină nouă în istoria rock-ului autohton.

Biletele pot fi achiziționate prin Rețeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, librăriile Humanitas și Cărturești, online pe www.eventim.ro şi www.rezervariclub.ro .

Un concert susținut de Rock FM.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii