Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:10 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alin Oprea a vazut de saisprezece ori cu Larisa, filmul "Brave Heart"

ro

02 Nov, 2012 20:50 1433 Marime text

Duminica, 4 noiembrie, de la ora 18:00, Maria Simion il are ca invitat in atmosfera intima din cafeneaua "Showbiz Report" pe Alin Oprea, care va povesti telespectatorilor detalii nestiute pana acum, despre povestea sa de iubire cu Larisa.

Solistul trupei Talisman a povestit la "Nunta de vedeta" cum a intarziat la prima intalnire cu cea care urma sa ii devina mai tarziu, sotie: "Pentru ca am intarziat la intalnire, iar Larisa plecase, m-am invartit inca vreo ora prin zona, pana cand ea a iesit cu o amica la plimbare."

Si pentru ca impresia conteaza, Alin a invitat-o pe Larisa la restaurant si a lasat-o doar pe ea sa comande din menu, pentru ca bugetul nu ii permitea sa plateasca pentru amandoi. Ca Alin si Larisa sunt suflete pereche, asta o demonstreaza si faptul ca au vazut impreuna filmul "Brave Heart" de saisprezece ori.

Cum a decurs nunta lui Alin Oprea si ce pretentie a avut Dan Negru de la cei care s-au urcat in masina sa, telespectatorii vor afla duminica seara, la Antena 2, incepand cu ora 18:00.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii