Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:40 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LICEULUI TEORETIC “NICOLAE BALCESCU” MEDGIDIA

ro

04 Dec, 2014 12:50 1833 Marime text
Vineri, 05 decembrie 2014 debuteazǎ sǎrbǎtoarea LTNB. Deschiderea festivǎ va avea loc la ora 10 : 00 urmatǎ de prezentǎri susţinute de elevii şi profesorii participanţi la Conferinţa Internaţionalǎ pentru Tineret, YES EVENT, care a avut loc la sfârşitul lunii noiembrie 2014 în Olanda. In continuare va fi prezentat pe scurt proiectul european ENTERPRISE, RETEA EUROPEANA DE TURISM EDUCATIV PENTRU TINERET şi se va viziona un scurt film document, o adevǎratǎ surprizǎ care ilustreazǎ tradiţia de excelenţǎ a LTNB. Manifestǎrile festive vor continua cu inaugurarea sǎlii de sport, recondiţionatǎ cu sprijinul Primǎriei Municipiului Medgidia şi al Asociaţiei de Pǎrinţi LTNB. Elevii şi profesorii LTNB vor derula activitǎţi educative, iar la ora 11 : 00 va avea loc premierea cǎştigǎtorilor Concursului de matematicǎ LTNB, care a avut loc  în data de 29 decembrie şi la care au participat peste 200 de elevi din judeţul Constanţa. Dupǎ-amiaza, la ora 15 : 00 sunteţi invitaţi în sala de sport a liceului pentru a participa la flash mob-ul creat de elevi şi profesori.
De Sfântul Nicolae, LTNB organizeazǎ la sala de sport partide de bachet, la ora 10 : 00 şi baschet, la ora 12 :00, în cadrul Olimpiadei Naţionale a Sportului Scolar.
La aceste manifestǎri sunt invitaţi inspectori, directori de şcoli şi licee, profesori pensionari ai LTNB şi reprezentanţi ai autoritǎţilor locale.
Vǎ aşteptǎm cu drag !
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii