Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:43 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simpozion Internațional - Responsabilitate Publică În Educație

ro

11 May, 2011 01:01 1377 Marime text

În perioada 14 - 15 mai 2011 Liceul Teoretic "Ovidius" Constanța găzduiește ediția a III - a a Simpozionului Internațional Responsabilitate Publică În Educație adresat cadrelor didactice din învățământul preuniversitar și universitar, elevilor, studenților părințolor, personalului din administrațiile locale și centrale, precum și tuturor celor interesați de calitatea educației și de promovarea valorilor și tradițiilor din învațămâmtul românesc.

Acest eveniment a fost inițiat si organizat de Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului si Sportului și Mihai JIGAU, Director al Institutului de Științe de Educație București, Lect. Univ. Dr. Irina STĂNCIUGELU, Master Management Educațional si Comunicare Instituționala de la Facultatea de Comunicare și Relații Publice SNSPA București, prof. Cristina ANGHEL, Director al Liceului Teoretic "Ovidius" Constanța, prof. Nicoleta HEROIU, Director al Colegiului Național de Arte Regina Maria Constanța, avocet Tincuța IURUC, Director executiv Fundația pentru Promovarea Competenței Magister, Constanța, alături de partenerii Inspectoratul Școlar Județean Constanța, Casa Corpului Didactic Constanța, Universitatea "Ovidius", Constanța, Universitatea Maritimă, Constanța, Universitatea "Spiru Haret", Constanța, Institutul Național de Geologie și Speologie Marină - GEOECOMAR - București/ Constanța, Fundația Alumni, Constanța, Colegiul Tehnic, Constanța, Editura Crizon, Constanța, Federația Națională a Asociațiilor de Părinți - Învățământ Preuniversitar, Constanța și Direția Județeană de Sport, Constanța.

Ediția de anul acesta are plăcerea de a avea ca președinte de onoare prof. univ. dr. Marian-Traian Gomoiu, membru corespondent al Academiei de Cercetare și Dezvoltare pentru Geologie și Geoecologie Marină Sucursala, Constanța.

Programul simpozionului cuprinde susținerea a circa 100 de comunicări științifice în cadrul celor 6 secțiuni : "Declanșatori ai proceselor de învățare organizațională - factori motivaționali", "Încrederea în instituțiile de învațământ", "Semnificații economice și sociale ale școlii", "Aici și acum - riscurile și criza în școală", "Creșterea autonomiei școlii - legislație, proiecte și realități. Relații Publice în școli - dinamică și eficiență", și se va finaliza cu editarea volumului de studii. „Responsabilitate Publică în Educație", ediția a III-a precum și o expoziție de fotografie realizată de elevii din liceele organizatoare și partenere.

Prof. Anca Sima

Consilier de imagine

Liceul Teoretic „Ovidius" Constanţa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii