Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:08 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Săptămâna prevenirii criminalităţii

ro

04 Oct, 2015 19:34 1224 Marime text
Elevii Liceului Tehnologic „Dragomir Hurmuzescu” Medgidia au participat în perioada 29 septembrie – 2 octombrie 2015, la cea de-a X-a ediţie a SĂPTĂMÂNII PREVENIRII CRIMINALITĂŢII, care s-a desfăşurat la nivelul municipiului Medgidia cu sprijinul Poliţiei Municipale Medgidia.
În acest interval, s-au organizat vizite la Poliția Medgidia, activități în cadrul programului ”Polițist pentru o zi”, în care elevii s-au întâlnit cu polițiști din domeniile: poliție rutieră, poliție de ordine publică – proximitate, poliție de ordine publică – intervenție, poliție de ordine publică – sisteme de securitate, criminalistică, cercetare la fața locului, exploatări criminalistice, evidențe criminalistice.
Temele propuse în cadrul manifestării au fost:
  • Prevenirea victimizării minorilor
  • Prevenirea delincvenței juvenile
  • Prevenirea criminalității organizate
La nivelul Liceului Tehnologic „Dragomir Hurmuzescu” s-a organizat o vizită la sediul Poliţiei Medgidia la care au participat elevii claselor a XII-a. Elevii claselor a XI-a au participat la activitatea ”Polițist pentru o zi”, iar elevii claselor a IX-a, împreună cu reprezentanţii secţiei de criminalistică, au vizionat filmul educativ „Cheia e la tine”. Vizionare a fost urmată de discuţii şi concluzii pe marginea prevenirii criminalităţii şi a violenţei în rândul elevilor.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii