Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:33 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiectul „Marijuana - un drog periculos” continuă la Techirghiol

ro

15 May, 2015 09:29 1308 Marime text
În aceste zile, la Liceul Teoretic „Emil Racoviţă” din Techirghiol a avut loc a doua etapă a proiectului „Marijuana - un drog periculos”, desfăşurat în baza protocolului de colaborare semnat de Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Constanţa (C.P.E.C.A.) şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa.
            A fost un nou prilej pentru elevii din Techirghiol să se informeze şi să pună în discuţie modalităţi de a împiedica extinderea acestui flagel care afectează persoane cu vârste din ce în ce mai fragede. Întâlnirea a avut ca punct de pornire prezentările power-point şi spoturile puse la dispoziţie de către reprezentantul C.P.E.C.A., insp. adm. publică Mihai Chichirim şi a continuat cu discuţii libere în cadrul cărora elevii au adresat întrebări, şi-au exprimat punctul de vedere referitor la tema abordată şi au încercat să găsească soluţii pentru limitarea consumului de droguri.
            Elementul de noutate a constat în prezenţa în unitatea şcolară a unei echipe de voluntari C.P.E.C.A. Aceştia au desfăşurat o activitate de informare şi promovare a voluntariatului, în cadrul căreia le-au explicat elevilor ce înseamnă voluntar antidrog şi cum ar putea deveni membri ai echipei C.P.E.C.A., încurajându-i pe tineri să se implice în astfel de acţiuni menite să ofere informații, sprijin și să-i unească într-un demers constructiv și pozitiv.
 
 
Consilier de imagine, prof. Florescu Anamaria
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii