Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:15 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oportunitate pentru studenti si absolventi

ro

19 May, 2011 23:01 895 Marime text

Incepand de azi 19 mai pana pe data de 27mai AIESEC Constanta incepe promovarea stagiilor internationale de practica destinate atat studentilor cat si tinerilor absolventi.

Sambata 28 mai si duminica 29 mai la ora 10:00 a.m Campusul universitar Ovidius este gazda conferintei numita Intercultural Preparation Seminar in care studentii si proaspat absolventii interesati de stagiile internationale de practica sunt asteptati sa participe.

Stagiul dureaza sase saptamani si este important de stiut ca mancarea, cazarea, si chiar relatiile cu oamenii de acolo sunt sustinute de organizatie pentru asigurarea eficientizarii timpului petrecut acolo.

In cadrul conferintei acestia vor primi din partea trainerilor AIESEC toate detaliile in legatura cu stagiile si vor cunoaste si oameni care au avut parte de astfel de experiente.

Pe langa marele plus la CV de care vor beneficia participantii, stagiile de voluntariat ofera posibilitatea unei provocari personale tinand pregatiri pe anumite module precum dezvoltare personala, management de atitudine, prezentarea tarii fiecarui participant, pe unul din miile de proiecte organizate de AIESEC.

Inscrierile se fac pe situl www.aiesecconstanta.ro .

AIESEC este cea mai mare organizatie de studenti din lume si reprezinta platforma internationala ce ofera tinerilor sansa de pleca intr-un stagiu de practica intr-una din tarile in care se afla, sau de a-si explora şi dezvolta potentialul de leadership, pentru a avea un impact pozitiv in societate.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii